دوستای عزیزم ازتون راهنمایی میخوام من در اقدامم ولی سنم (۱۷) کمه از چیزی درباره مادر شدن نمیدونم میشه راهنماییم کنید چجوری باشم چجوری رفتار کنم من عشق بچه دارم میمیرم واسه بچه میترسم بعد بچه دار شدن به شوهری کم بزارم نتونم کنترل کنم خودمو کل حسمو رو بچم پیاده کنم شوهری به دلش بیاد خیلی حسوده خیلی اونم مثل من عاشق بچس ولی بعضی موقع ها میگه ببین منو بابچت نباشی من تنها بمونم 😂بچه ی بزرگمه اونم بدون من لباسم نمیپوشه خونه نباشم پامیشم یه شلوار میپوشه میره سرما میخوره😂نینی بزرگمه در واقع چطوری باشم و اینکه چجوری بچمو تربیت کنم چجوری رفتار کنم بتونم هیچی به خوانوادم خونم زندگیم کم نزارم یه ادم مفید به جامعه تحویل بدم😊؟؟؟؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
بچه نیست بابا ۲۷ سالشه😂 اخلاقشه خیلی وابستمه اخ نمیتونم تنها بمونم شوهرم میره سرکار من تو خونه افسر ...
وااااا خوچه خبرته ازحالابچه میخوای تحت تاثیراحساسات زودگذربچه آوردن نکن اگه بچه دارشدی به اندازه بیست سال پیرترنشون میدی من که ۲۷سالمه میگم زوده هنوزبچم بچه داربشم بابا بروخوش باش خیلی خیلی خیلی جاداری هنوز .من ۱۷سالگی توفکراسباب بازی بودم😁😁😁😁😁
برای ارتباط باخداواسطه وشفیع نتراشید...بزرگی چون اونیازی به واسطه ندارد....فقط خودخدا😙😙😙
يعني خوشم ميااد خودت ميدوووني😐😐😐 جايي براي حرف بقيه نميذاري
قسمت...
منم نظرشو نداشتم ولی موقعیت پیش افتاد قبول کردم یا امسال یا دو سال دیگه ازدواج میکردم بلخره
خداروشکر از زندگیم راضیم از خوانواده شوهرمم راضیم خدانگهشون داره مثل اینکه خوانواده خودمن تو دلشون جا دادن شوهریم که فرشته خودشه اندازه سر سوزن پشیمون نیستم 😊
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
انشالله بزودی تیکرت واقعی بشه عزیزم امیدوارم نی نی بااین تیکر توبدنت باشه ورشد کن وتااخر تیکر بچتو ب ...
الهی قربونت بشم دیگه سپردم دست خدا ...هرچی اون بخواد همون میشه عاشقتونم ک انقدر بهم لطف دارین شما دوستان😍
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
قسمت... منم نظرشو نداشتم ولی موقعیت پیش افتاد قبول کردم یا امسال یا دو سال دیگه ازدواج میکردم بلخره ...
عزیزم ولی حتما سر تربیت بچه با همسرت حرف بزن ... از زیر زبونش بکش حتی تا ۲۰ سالگی دخترت یا پسرت
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
[QUOTE=76194212]شوهرم ترسید منو از دس بده 😂😊[/QUOTE
😄😂 گلم از زندگیت راضی هستی؟ چه حسی داری زود ازدواج کردی من که راضیم خیلییی خداروشکر میکنم همچنین ادمی نصیبم شد چند ساله ازدواج کردی من یکسال :/ ۱۵ سالگی ازدواج کردم
[QUOTE=76194212]شوهرم ترسید منو از دس بده 😂😊[/QUOTE 😄😂 گلم از زندگیت راضی هستی؟ چه حسی داری زود ...
من۱۴سالگی عقد کردم الان دوساله ک عقدم هس خوبیه خییییییلیم خوشبختم همسرمم خیلی خوبو مهربونه منم مثل تو خوشحالم از داشتنش شکر کردم از خدا ی طورایی شوهرم تو زن زلیلی تو باجناقا رتبه اولو داره😆😆😆😆😆😆
ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده
در حال تحصیلم فعلا میخونم اخرای بارداری استراحت یه سال دیگش بازم میخونم شوهرمم دانشجو هستش البته اونم مرخصی سالیانه گرفته فعلا کار میکنه منم دو ساله دیگه بخونم باهم بریم دانشگاه وعض مالیمون خداروشکر خوبه واسه بچه تصمیم گرفتیم پرستار گرفتیم با مادر شوهرم یه خونه هستیم من بالا اون پایین دوتا هم جاری دارم اونا هم تو این خونست هرکس طبقه داره خونه داره پرستار میاد خونه مادر شوهرم اونجا نگه داره چشمش رو بچه باشه