2777
2789
عنوان

حس مادر شدن😍😜

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 50 پست
مطالب و کتابای تربیت کودک بخون ‌.‌‌با شوهرت حرف بزن ببین شیوه روش تربیتش برا بچه اینده چجوریه ‌‌اگه ...

مبارک باشه مادرشدنت در جریان تایپکت بودم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی سال ازت کوچیکترم😊

عسیسم😂توهم ترسیدی شوهر تموم شه؟ 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
عسیسم😂توهم ترسیدی شوهر تموم شه؟  

يعني خوشم ميااد خودت ميدوووني😐😐😐

جايي براي حرف بقيه نميذاري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم چرا با حرفات یاد اون روزی افتادم ک خواهرشوهرم بچهش ۲ سالشه دختر ..گذاشته بود پیش من (کلا ۱۴ تا خواهر زاده برادر زاده شوهرم عاشق منن چون خیلی دوسشون دارم  براشون وقت میزارم) پیش من اومده بود داشتیم رو تخت بازی میکردیم باگوشی .شوهرم از پادگان اومد کنار ما خوابش برد ..نی نی هم‌کنار من خوابش برده بود منم پتو کشیدم رو سه تاییمون و نگاشون میکردم شوهرم و خواهرزادشو ....۲ ساعت بعد شوهرم بیدار شد چشاشو باز کرد با عشق گفت فک کردم بچه خودمونه ‌...منم برا اشکام نبینه از اتاق رفتم بیرون😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
وسطاش و چندبار خوندم تا متوجه بشم. مینویسی یه بار از روش بخون غلط دستوری نداشته باشی مامان کوچولو

ببخشید عزیز کیبورد گوشیم خرابه بعضی دکمه هاش کار نمیکنه قاطی میکنه معذرت میخوام😢

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
مبارک باشه مادرشدنت در جریان تایپکت بودم

امضامو خوندی خواهر ....الکیه دلخوشیه قانون جذبه😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

باید هم به شوهرت برسی هم بچه کل وقتت باید تقسیم کنی حوصله صبرت ببری بالابرای شب بیداری هامریظی ها گریه های ازصبح تاشب بی خوابی ها نق زدن ها خندیدن هاش نازبودن هاش همه چی داره تا بچه داشته باشی بعد میغهمی سختیاش شیرینی هاش که سختی هاش بیشتره تااینکه بچه یکم بزرگتربشه میفهمی نتونی بیرون بری نتونی مهمونی بری نتونی به خودت برسی مگرچقدرپرتلاش باشه ازصبح پاشی وحوصلت بچت بزارن به خودت خونه برسی تابچه بیدارمیشه باید برنامه بریزی اوچقدرسخته همش نگرانی برای لاغربودن یاچاق شدن چجوری شیر خوردن چجوری ازشیر گرفتن  منظم شیر خوردن مراقبتاش کلییییییی چیز دیگه

نمیدونم چرا با حرفات یاد اون روزی افتادم ک خواهرشوهرم بچهش ۲ سالشه دختر ..گذاشته بود پیش من (کلا ۱۴ ...

اخی😢چه حسی بازم خداروشکر نینی خودتونو یه چند مدت کوچولو بغل میکنید😍

اخی😢چه حسی بازم خداروشکر نینی خودتونو یه چند مدت کوچولو بغل میکنید😍

حامله نیستم عزیزم ‌...ولی بچمو از دست دادم ‌...ب زور گرفتن ازم حق مادری رو