دوستای عزیزم ازتون راهنمایی میخوام من در اقدامم ولی سنم (۱۷) کمه از چیزی درباره مادر شدن نمیدونم میشه راهنماییم کنید چجوری باشم چجوری رفتار کنم من عشق بچه دارم میمیرم واسه بچه میترسم بعد بچه دار شدن به شوهری کم بزارم نتونم کنترل کنم خودمو کل حسمو رو بچم پیاده کنم شوهری به دلش بیاد خیلی حسوده خیلی اونم مثل من عاشق بچس ولی بعضی موقع ها میگه ببین منو بابچت نباشی من تنها بمونم 😂بچه ی بزرگمه اونم بدون من لباسم نمیپوشه خونه نباشم پامیشم یه شلوار میپوشه میره سرما میخوره😂نینی بزرگمه در واقع چطوری باشم و اینکه چجوری بچمو تربیت کنم چجوری رفتار کنم بتونم هیچی به خوانوادم خونم زندگیم کم نزارم یه ادم مفید به جامعه تحویل بدم😊؟؟؟؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نمیدونم چرا با حرفات یاد اون روزی افتادم ک خواهرشوهرم بچهش ۲ سالشه دختر ..گذاشته بود پیش من (کلا ۱۴ تا خواهر زاده برادر زاده شوهرم عاشق منن چون خیلی دوسشون دارم براشون وقت میزارم) پیش من اومده بود داشتیم رو تخت بازی میکردیم باگوشی .شوهرم از پادگان اومد کنار ما خوابش برد ..نی نی همکنار من خوابش برده بود منم پتو کشیدم رو سه تاییمون و نگاشون میکردم شوهرم و خواهرزادشو ....۲ ساعت بعد شوهرم بیدار شد چشاشو باز کرد با عشق گفت فک کردم بچه خودمونه ...منم برا اشکام نبینه از اتاق رفتم بیرون😭
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
وسطاش و چندبار خوندم تا متوجه بشم. مینویسی یه بار از روش بخون غلط دستوری نداشته باشی مامان کوچولو
ببخشید عزیز کیبورد گوشیم خرابه بعضی دکمه هاش کار نمیکنه قاطی میکنه معذرت میخوام😢
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
نمیدونم چرا با حرفات یاد اون روزی افتادم ک خواهرشوهرم بچهش ۲ سالشه دختر ..گذاشته بود پیش من (کلا ۱۴ ...
اخی😢چه حسی بازم خداروشکر نینی خودتونو یه چند مدت کوچولو بغل میکنید😍
اخی😢چه حسی بازم خداروشکر نینی خودتونو یه چند مدت کوچولو بغل میکنید😍
حامله نیستم عزیزم ...ولی بچمو از دست دادم ...ب زور گرفتن ازم حق مادری رو