2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
برای تو و خویش چشمانی آرزو می‌کنم که چراغها و نشانه‌ها را در ظلمات‌مان ببیند. گوشی که صداها و شناسه‌ها را در بیهوشی‌مان بشنود. برای تو و خویش روحی که این‌همه را در خود گیرد و بپذیرد. و زبانی که در صداقت خود ما را از خاموشی خویش بیرون کشد و بگذارد از آن‌چیزها که در بندمان کشیده‌است سخن بگوییم.

گاه آنچه که ما را به حقیقت می‌رساند خود از آن عاریست! زیرا تنها حقیقت است که رهایی می‌بخشد.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازههای نشر

1-" آثار شناسی توصیفی احمد شاملو"، تالیف: مانی پارسا، بهرام معصومی، لیلا سلگی، به کوشش: آیدا شاملو، چاپ نخست، نشر چشمه،1388

2- رمان"خزه"، نوشتهی: هربرت لوپوریه، برگردان: احمد شاملو، چاپ دوم، انتشارات نگاه،1388

3- "سه نمایشنامه : عروسی خون، یرما، خانهی برنارد آلبا"، نوشتهی: فدریکو گارسیا لورکا، برگردان: احمد شاملو، چاپ چهارم، نشر چشمه، 1387

4- رمان " پا برهنهها"، نوشتهی: زاهاریا استانکو، برگردان: احمد شاملو، چاپ سیزدهم،انتشارات نگاه، 1388

5- رمان"مرگ کسب و کار من است"، نوشتهی: روبر مرل، برگردان: احمد شاملو، تجدید چاپ، انتشارات نگاه ( زیر چاپ)،1388

6- قصهی "دروازهی بخت"، تجدید چاپ، موسسهی فرهنگی پژوهشی چاپ و نشر نظر، کتاب خروس1388

7- قصهی " هفت کلاغون"، تجدید چاپ، انتشارات نگاه ( زیر چاپ)، مناسب ردهی سنی نوجوانان،1388

8- قصهی " ملکهی سایهها"،تجدید چاپ، انتشارات نگاه ( زیر چاپ)، مناسب ردهی سنی نوجوانان،1388

به تو دست میسایم و جهان را در مییابم،
به تو میاندیشم
و زمان را لمس میکنم
معلق و بیانتها
عُریان.

میوزم، میبارم، میتابم.
آسمانام
ستارهگان و زمین،
و گندم ِ عطرآگینی که دانه میبندد
رقصان
در جان ِ سبز ِ خویش.

از تو عبور میکنم
چنان که تُندری از شب. ــ

میدرخشم
و فرومیریزم.

فریادی و دیگر هیچ .
چرا که امید آنچنان توانا نیست
که پا سر یاس بتواند نهاد.
بر بستر سبزه ها خفته ایم
با یقین سنگ
بر بستر سبزه ها با عشق پیوند نهاده ایم
و با امیدی بی شکست
از بستر سبزه ها
با عشقی به یقین سنگ برخاسته ایم
اما یاس آنچنان تواناست
که بسترها و سنگ ها زمزمه ئی بیش نیست !
فریادی
و دیگر
هیچ !

اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
خوب شد گفتی !
راستش همین الان میخواستم تو تایپیک مشاعره برم انتقادم رو بنویسم بعد گفتم بی خیال بذار کارشون رو کنند و لذت ببرند
میخواستم برام تو وبلاگم بنویسم نقدم رو که پستت رو دیدم

صبر کن بنویسم بعد برو بخون اگر چیزی به ذهنت یا دلت اومد بهم بگو
رود
قصیده‌ی بامدادی را
در دلتای شب
مکرر می‌کند
و روز
از آخرین نفس شب پرانتظار
آغاز می‌شود.

و اکنون سپیده‌دمی که شعله‌ی چراغ مرا
در طاقچه بی‌رنگ می‌کند
تا مرغکان بومی‌ی رنگ را
در بوته‌های قالی از سکوت خواب برانگیزد،
پنداری آفتابی است
که به آشتی
در خون من طالع می‌شود.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
از برای تو، مفهومی نیست
نه لحظه‌ای:
پروانه‌ئی‌ست که بال می‌زند
یا رودخانه‌ای که در گذر است. -

هیچ چیز تکرار نمی‌شود
و عمر به پایان می‌رسد:
پروانه
بر شکوفه‌ای نشست
و رود به دریا پیوست.
از برای تو، مفهومی نیست
نه لحظه‌ای:
پروانه‌ئی‌ست که بال می‌زند
یا رودخانه‌ای که در گذر است. -

هیچ چیز تکرار نمی‌شود
و عمر به پایان می‌رسد:
پروانه
بر شکوفه‌ای نشست
و رود به دریا پیوست.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
خوشبختانه مجموعه های صوتی شاملو در دسترسه (منظورم بیشتر کارهای کودکشه )
من که خودم با شازده کوچولو و پیرهن زری و ننه دریا بزرگ شدم . برای مریمناز هم میذارم . پیشنهادم اینه که برای بچه هاتون بذارید :)

راستی از کتاب اول شاملو ( مجموعه اشعار خودش )دارم سعی میکنم هر شعری که مناسب بچه ها باشه جدا کنم و خودم به صورت کتابچه برای مریمناز با قلم کتابت کنم . اگر کسی از شما تو کار تصویر سازی و نقاشی مهارت داره بگه که با هم این کار رو کنیم و چیز خوبی از آب در بیاریم و فقط چند تا دونه ازش چاپ کنیم برای بچه های این تایپیک