2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
دالیا ی عزیز

من اصلا فروغ رو دوست ندارم اما این شعری که ازش نوشتی رو خیلییییییییی دوست دارم مرسی
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
...من زنده ام بله مانند زنده رود که یکروز زنده بود

این مصرع چقدر مناسب حال زار زاینده رود در حال حاضره !!!
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنون سروناز جون من امروز دیدم این فیلم رو البته قبل از اینکه شما زحمت بکشی ولی به دوستان دیگه پیشنهادمیکنم ببینید
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
این فیلم چند تا صحنه داره که تاثیر گذار برای من بود یکی صحنه اول وتصویر در ایینه صحنه شانه کردن موی دختر وصحنه اخر کلاس درس
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
راستى دوستان حتما میدونید که یکى از این کودکانى که در این فیلم فروغ نقش بازى کرده اند توسط فروغ به فرزند خوندگى پذیرفته شده
در واقع این کودک با به زبان آوردن 4 کمله "ماه ، خورشید، بازى ، گل " سرنوشتش تغییر پیدا کرد! اسم این کودک دیروز و شاعر و مترجم امروز که در آلمان زندگى میکنه ، حسین منصورى هست
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
در حال حاضر فیلمى در مورد فروغ ساخته شده به همین اسم "Moon, Sun, Game, Flower "
مریلا و سروناز
بسیاااااااااااااااااااااار ممون ... خیلی جالب بودن و من واقعا تا حالا نه اینها رو دیده بودم و نه خونده بودم
مسیحا جون و قاصدک جون خوشحالم که از مطالب استفاده کردین اگه دوست داشتین مصاحبه با حسین منصورى رو میتونید از youtube ببینید
بچه ها واقعا خوشحالم که فروغ رو انتخاب کردیم این هفته چون کلی چیز جدید یاد گرفتم از نوشته های همتون. چیزی نمینویسم دلسلش اینه که سوادم راجع به فروغ اکابره !!!