2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
مامان سمی جون

من خواجه تاجدار رو فقط از صرف اینکه مسیر رسیدن به قدرت آغا محمد خان تا حدودی پسندیم ولی از نظر رمان هیچ وقت بهش توجه نکردم .

اما از خداوند الموت بسیار لذت بردم مخصوصا اینکه زیاد از اندیشه های اسماعلیلیان آگاه نبودم در کل کتاب خوبی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرشته جان دست گلت درد نکنه برای معرفی کتاب. تعریف این کتاب رو از چند نفر دیگه هم شنیدم ولی متأسفانه دستم از هر چی کتابه فارسیه کوتاهه. فعلا فقط باغ آیینه رو می خونم و حسرت می خورم و در کنارش هم لیست تهیه می کنم. در ضمن خلاف ذائقه من یکی که نبود :)) مخصوصا که این کتاب یه رمان خیالی نیست.
ترنم جان اگر بخواین میتونم واست کتابهایی که دوست داری رو بگیرم و پست کنم.

اگر هم حوصله ebook خوندن داشته باشد فکر میکنم بعضی از کتابها الان نسخه الکترونیکیشون باشه والبته صوتیشون.
مسیحا جان یه نظر واسه پست اخرت گذاشته بودن از طرف شخصی به اسم یه بنده خدا که ظاهرا فکر کردی منم :)) اما من نبودممممم اخه جواب واسش گذاشته بودی به اسم من:))

البته منم نظرم با اون بنده خدا یکیه :) هم دلم برف میخواددددددددد هم وبت رو دوست دارم و هم خودت رو دوست تر دارم :)
فری جون ممنون از لینکت . من هم این خبر رو شنیدم متاسفانه.

نرگس جون من هم الان شدیدا به این مشکل برخورد کردم. مشکل نگرانی از اینکه کتابی رو در مقوله روانشناسی کودک دیر بخونم و زمان رو برای صبا از دست بدم. چند وقت پیش دیدم خیلی مطالعه ام تک بعدی شده رفتم کتاب جهان هولوگرافیک رو که مدتها در حسرت خوندنش بودم رو برداشتم ولی فایده نداشت. دوباره برگشتم سر جای اولم. چون کتابی رو شروع کردم که فوق العاده است . حتما حتما ....... همه مادرها و پدرها (ای کاش!) باید بخونند و به نظر من حتی کسانی که مادر نیستند. کتاب فرهنگ تفاهم رو میگم. نمیدونم خوندی یا نه؟
شدیدا توصیه اش میکنم به همه.

مسیحا جون منظورت اینه که هر دفعه یکی از کتابهای باغ آینه رو تعیین کنیم هر کسی که خونده بود در نقدش شرکت کنه؟
قربونت برم فرشته جان. اگه بخوای بری دنبال لیست کتابای من، احتمالا یه یک هفته ای باید کار و زندگیت و تعطیل کنی :) اگه خدا بخواد چند ماه دیگه میام ایران و دلی از عزا درمیارم. متأسفانه یا خوشبختانه اهل کتاب خوندن الکترونیکی نیستم. یعنی بهم نمی چسبه اون مدل کتاب خوندن!
من هم دلم میخواهد " این مردم نازنین را بخوانم" اما در حال حاضر نه ! احتمالا برای ایام عید :) - از روز اولی هم که انتشار یافت، همش منتظر بودم ببینم چجور کتابی از آب در میاید بعد بخرمش هههههه

++ پیشنهاد قالب بلاگ را با تعداد آرا دوباره اعلام میکنم :)

1- http://night-skin.com/new/theme/228.htm (رای موافق 3تا)

2- http://night-skin.com/new/theme/224.htm

فقط تا سال تموم نشده تصمیم بگیریم! که دوباره برای عید بتونیم قالب رو بهاری کنیم :)
سارا ونارگل عزیز ممنون که نظراتتون رو در مورد مقوله عصبانیت گفتید.پس همونطور که تو بعضی کتابها اشاره شده باید عصبانیت رو با احساسمون نشون بدیم.وخیلی چیزهای دیگر رو...آخه خیلی هاعقیده دارن اصلا"نباید عصبانی شد تا کودک آرامش رو بیاموزه. اما بنظرم همونطور که تو وب نوشتم گاهی لازمه.بازم .ممنون.راستی سارا ونارگل جان فکرکنم دخترای گلتون متولد بهمن هستند؟درسته؟
سلام به همگی

از اینکه بعد از مدتها آمدم اینجا و شهر کتاب رو سرپا دیدم و تعداد دوستان خوب کتابخوان رو بیشتر خیلی خوشحال شدم ، وقت نکردم همه صفحات رو بخونم ولی حتما مطالب مفید زیادی در این مدت گفته شده که در وانفسای قحطی کتاب خوب در این روزها خیلی اهمیت داره ، امیدوارم شاد و سرحال و خوشبخت باشید
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...