2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148225 بازدید | 2291 پست
ای وای یگانه خانم چه عجب !!!

از ته قلبم می گم چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمتون امیدوارم سایه تون مستدام باشه .

ضمنا تبریک بنده رو جهت تولد نی نی گلت پذیرا باش هرچند نمی دونم چی هست .
یگانه جون خوش برگشتی. تولد نی نی گلت هم مبارک . امیدوارم در کنار شما همیشه شاد و سالم و موفق باشد.

نرگس جون بله گلهای من و سارا بهمنی هستند. گلهای برف و زمستون.

مامان سامی جان من نمیتونم قالبهای وبلاگ رو باز کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف از کتاب تاریخی شد.. " سقوط قسطنتنیه " از ترجمه های ذبیح الله منصوری و نویسندگی میکا والتاری

کتاب خوبی بود، با اینکه سالها پیش خوندمش اما ماجرا و داستان و نگارش همه در ذهنم مونده، کلا من طرفدار رمانهای تاریخی هستم :)

این کتاب داستان سقوط شهر قسطنتنیه - پایگاه مسیحیت اونروزگار - به دست مسلمانان ترک هشت.. از زبان یکی از ساکنین شهر که خودش قبلا ملازم سلطان ترک بود و در نتیجه در داستان هم با خصوصیات ترکها و هم با زندگی مردم شهر قسطنتنیه در آن زمان آشنا میشیم...
یگااااااااااااااااااااااااااااااانه

دیدن اسم دوباره ات بهترین اتفاق نی نی سایتی بود که در چند هفته اخیر رخ داد. کاش قاصدک هم دوباره بیاد
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سمیه جان

نمیدونم چرا بچه ها نظر نمیدن ! تا آخر امشب نظر بدید و فردا صبح که نوبت منه بنویسم در باغ آیینه قالب رو عوض میکنم با رای بیشتر

یگانه دعو.ت ما رو بپذیر و در باغ آیینه شرکت کن دوست من آدرس مسنجرت رو برام در وبلاگم نظر خصوصی بذار تا بهت یوزر و پسورد بدم
www.sazenarenji.blogfa.com
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سمیه جان

من کد این قالب رو پیدا نکردم . لینک کدش رو اگر بذاری امروز قالب رو عوض میکنم
متشکرم از همه دوستان شهر کتابی

ماری عزیز همون طور که دالیا جان گفت پسر من الان تقریبا دو ماه و نیم هست که پا به زندگی دو نفره ما گذاشته و حسااااااابی حالمو جا آورده از بابت برنامه هایی که قبلا برای خودم داشتم

مسیحا جان در مورد باغ آیینه یه چیزایی رو متوجه شدم ، اگر توضیحی کوتاه برام بدی خوشحال میشم بتونم باهاتون توی اون وبلاگ شریک باشم البته اگر بتونم
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
باغ آیینه یک وبلاگ گروهیه که اعضاش رو میتونی در قسمت نویسندگان وبلاگ ببینی. دوشنبه و 5 شنبه ی هر هفته آپ میشه و هر بار نوبت یکی از بچه هاست . هر چند هفته یکبار نوبت یک نفر میشه ! و وقت چندانی از بابت آپ کردن نمیبره.
امروز نوبت من بود و آپ کردم .

دوشنبه آینده نوبت مهتاب مامان مهرو

و 5 شنبه نوبت نارگل مامان صبا

اگر شما عضو بشی نوبتت میشه دوشنبه ی این هفته که بیاد نه ! هفته ی بعدش

منم قالب زمستونی رو میخوام :)

یگانه جان از بازگشتت خوشحالم و تبریکم رو بپذیز بابت گل پسر دار شدن.

نرگس جان خواهش میکنم عزیزم بله همونطور که نارگل جان گفت دخمر های ما بهمن ماهی هستند و شمارش معکوس برای 2 ساله شدنشون شروع شده.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است