2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسیحا جان قالب اول بنظرم خوب آمد.در مورد خواندن دسته جمعی به این فکر رسیدم که بعضی کتابها رو می شه مورد بحث قرار داد وبعضی بیشتر برای خودمونه.وخودمون می تونیم به نتیجه برسیم.در این صورت می تونیم کتابهای باغ رو دسته بندی کنیم.هر کدوم از دوستان کتابی رو که معرفی می کنند بفرمایند آیا جای بحث داره یا نه.واز اولین کتاب باغ شروع کنیم.فکر کنم اولین کتاب رو مسیحا معرفی کردن بنام سفر خوش آقای رئیس جمهور که البته خود مسیحا جان باید بفرمایند روش می شه بحث کرد یا نه؟ولی دلم نیومد این رونگم فقط در مورد این کتاب چون اولیه می گم:بنظرم جای بحث داره.خوب این نظر من بود.منتظر نظرات شما می مونم.
راستی یک چیز دیگه.سارا جان ونارگل عزیز ودیگر دوستان اهل مطالعه کتابهای روانشناسی کودک یک مبحثی تو وبلاگم نوشتم با عنوان گنجینه رشد 15 .ممنون می شم نظرات شما رو در این زمینه هم بدونم.
اطلس آبی عزیز

راجع به ایران من کتاب تاریخی خیلی نخوندم.. اما مثلا خاطرات فرح دیبا قشنگه، عقاب کلات هم همینطور..

یکی دوتا هم خوندم، که کلا کاغذهاش در حال پودر شدن بود، خاطرات یکی دوتا از میسیونرهای انگلیسی از ایران و مردم ایران که واقعا عالی بود..اما اسمش یادم نمیاد
اطلس جان
اصلا نگفتی برای چه دوره ای و فقط گفتی تاریخی انقدر طیف وسیعی رو در بر میگیره که آدم نمیدونه از کدوم دوره کدوم کتاب رو پیشنهاد بده.
اگر مشخص کنی شاید بشه بهتر راهنماییت کرد.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
فرشته جون
دوست کوچولو
منم دلم میخواد ببینمت.امیدوارم اینجا سر بزنی و بخونی و هر زمان بیای تهران بدون قدمت روی چشم من هست:) نگو از کنکور خیلی استرس داره.اه یادم میاد اعصابم بهم میریزه.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مررررررسی که بهم کمک کردین. من فعلا دارم کتابایی در مورد تاریخ ایران باستان می خونم. هخامنشیان و ... در حال حاضرم جلد اول کتاب سرزمین جاوید رو می خونم. بازم مررررررسی از راهنماییتون. بوووووووووووس