2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
باغ آینه با تاخیر آپیده شد !!

من موافقم.فقط تجربه به من میگه که انتخاب یک کتاب واحد از بین این همه سلیقه هم کاری بس دشوارررررره
:))))

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
دوستان سلام.خدارو شکر که همه حالشون خوبه.مسیحا جون با شرمندگی بنده از داستان شهر کتاب بی خبر بودم ومثل اینکه دقیقا"همون چیزی بود که من می خواستم.حیف.واما خوب نظرات شما مسیحا جان وهم مامان سمی مورد قبولم واقع شد.در مورد اینکه اگه چندنفر هم جمع بشن وبخوان تو یک هفته یک کتاب رو بخونن نمی تونند موافقم.ولی می تونیم یک کتاب از باغ آیینه انتخاب کنیم وبخش به بخش جلو بریم.اینطوری در طول یک هفته هم می تونیم به کتابهای دیگرمون برسیم وهم به کتاب انتخاب شده که روش کار کنیم.بنده هم مثل بسیاری از دوستان چون رفتم در بهره کتابهای روانشناسی کودک همیشه استرس دارم که نکنه از سن فرزندم بگذره ومن چیزی در موردش ندونم.هر چند تا اینجا این رو یاد گرفتم که در این مقوله هر چقدر پیش بری بازم تو عمل خیلی سخته.خلاصه برنامه ام این شده که در هفته پیرامون چند مسئله کار کنم.شاید سخت باشه چون خلاصه خوره کتاب داشتم تا کتابی رو نخونم به سراغ بعدی نرم ولی حالا یک کمی آسوده ترم.چون هم در طول هر هفته اطلاعاتم در مورد فرزندم آپدیت می شه وهم علایقم رو آپدیت می کنم.بازم که زیاد صحبت کردم.این نظر من بود.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دوستان شهر کتابی ، یک مطلبی را الان خوندم راجع به ممنوع شدن کتابهای پائولو کوئیلو در ایران البته نمیدونم واقعا ممنوع شده یا نه ! اما خبر اینه که خود استاد سایتش را باز گذاشته برای دانلود کتابهاش به زبان فارسی و گفته این اقدامش در پاسخ به ممنوع شدن آثار این نویسنده در ایران انجام شده است.

لینک دانلود کتابهاش با اجازه خودش
http://paulocoelhoblog.com/2011/01/09/books-banned-in-iran/
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
من هم تابع تصمیم جمع هستم، اتفاقا شایدم بد نباشه مخالف سلیقه امون کتاب بخونیم، چون در حالت عادی سراغ کتاب هایی که با سلیقه و تفکرمون موافق نیست نمیریم

پس در این حالت میشه توفیق اجباری ! که یا سودش زیاده، یا مطمین میشیم کار خوبی میکردیم که فلان سبک رو مثلا نمیخوندیم

++ درمورد اینکه به صورت دسته جمعی نمیشه، من نمیدونم چجوری میشه، هرطوری باشه من میتونم برای نیم ساعت یا یک ساعت برنامه ریزی کنم تا این حرکت شروع بشه دوباره

دالیای عزیز

باغ آیینه امروز نوبت شماست ...

بچه ها اگر قالب وبلاگ رو دوست دارید عوض کنیم به این لینک برید و قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید با رای اکثریت قالب جدید رو انتخاب میکنیم

http://night-skin.com/
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
این مردم نازنین رو وقتی باردار بودم خوندم ... اون موقع خیلی خوشم اومد ... آهنگ نوشتارش بسیار دلنشینه و نوع تصویرسازیش رو خیلی دوست دارم حالا میبینم که خیلی ها دوست داشتند ! یک نگاه مردم شناسانه به شیوه ی هنرمندانه است واقعا تا آخرش رو دوست دارید یک نفس بخونید

ممنون دالیا به خاطر یادآوریت دوست من
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.