2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
دست من با تقلب نصفه بالا چون خیلی هاش رو قبلا و یا سالها پیش خونده بودم

ماری عزیز
شرمنده که دیروز نتونستم امانت داری کنم . باغ ایینه آپ شد
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دستم که سهله.سرم هم پایینه از شرمندگی :( ای وای دیروز رفتم شهر کتاب نیاوران و یادم رفت لیستم رو ببرم انقدر از دست خودم عصبانی شدم که نگو.بعد چند تا کتاب خیلی معمولی گرفتم و بیشتر حرصم گرفت.آخر سر هم رفتم قسمت اکسسوریز و برای آترین چند تا دونه دفتر نقاشی و مداد رنگی و...... خریدم.
حیفففففففففف شد حالا معلوم نیست دوباره کی دست بده برم شهر کتاب :(

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
دوستان سلام.وای سارا جان اینقدر باحال نوشتی که من رو به خنده آوردی دختر.خوب بنده فکر کنم دیگه به عنوان خانوم پیشنهادات وانتقادات شناخته شده باشم.هدف از باغ آیینه:
1.ترویج کتابخوانی
2.آشنا شدن با کتابهای جدید
3.از همه جالبتر برای من آشنایی با دوستان اهل کتاب
4.فعلا"چیزی به ذهنم نمی رسه تا بعد.
ولی با این اوضاع من ناراضیم..کاش می شد برای هر کتاب یک وقتی تعیین کرد مثلا"دوهفته بعد بیاییم سر ساعت مشخصی تو سایت ودر موردش بحث کنیم.هر کس هم نخونده باید جریمه بشه.خواهش می کنم نظرات مفیدتان را ارائه دهید.می دونم که خیلی از شما ها علاوه بر کتابهای باغ مشغول خوندن کتابهای دیگه هم هستید وشاید این علت اصلی تعلل در پیش رفتن با باغ می شه.ولی هدف از گفتن این مطلب:دوست ندارم بعد از یکی دوسال فقط بیام یک نگاهی بندازم وبرم چون مثل خیلی از سایتها فقط به معرفی کتاب پرداخته.شاید هم بعضی دوستان بگن ما فقط کتابهایی رو از باغ می خونیم که به ذائقه مون خوش باشه در این مورد حق با مشتری ست.ببخشید که پر حرفی کردم.
نرگس جون
من بجز مواقعی که اعصابم خیلی خراب باشه روحیه شنگولی دارم و همه چیز رو دوست دارم به طنز بنویسم.:)
راستش زمانی ما در شهر کتاب در مورد کتاب هایی که میخوندیم کلی بحث میکردیم و حتی قسمت هایی از کتاب رو تایپ میکردیم که دوست داشتیم........خیلی هم پیشنهادت عالیه.اما به علت شغل تمام وقت اکثریت (بچه داری) دوستان این دوره کوتاه و کوتاهتر شد و در نهایت مسیحا پیشنهاد وبلاگ رو داد.

من که شخصا از بس کتاب نخونده دارم که گاهی به سرم میزنه کامپیوتر و تی وی رو برای مدتی تعطیل کنم و فقط کتاب بخونم :) میدونم که خسته هم نمیشم.اما چه کنم که معتاد کامپیوتر شدم .......

باز اگر همه همراهی کنند منم همت میکنم.

با این پیشنهاد که به صورت جمعی کتاب بخونیم موافقم..

اما در انتخاب نوع کتاب باید دقت بشه و کمی هدفمند جلو بریم

مثلا شناخت فلان نویسنده، آشنایی با فلان تفکر، کنکاش در برخی آثار که عنوان معروفترین یا بهترین کتابهای دنیارو گرفته اند و خیلی موارد دیگه

اگر به این صورت باشه، در پایان مهلت خواندن کتاب و در طول دوره ،میتونیم کلی با هم همفکری کنیم در رابطه با اون کتاب و کیفیت مطالعه امون بالا بره :)

میتونه ادامه همون روش قبلی باشه در همین شهر کتاب و وبلاگ هم همچنان به عنوان یک فعالیت فرهنگی موثر به کارش ادامه بده

منظور اینه که بازه ی انتخاب رو گسترش بدیم.. شاید خلاصه ای از بحث ها و نظرات راجع به اون کتاب خاص رو هم بتونیم داخل وبلاگ بگذاریم تا خوانندگان هم استفاده کنند
سارا جون لیستتو ایمیل کن من سه تا شهر کتاب نزدیکمه هر روز تو یکیشون پلاسم!!! بگو برات بخرم با پیک بفرستم
(تعارف نیست ها جدیه!)

نرگس جون به خاطر همون نکته ذائقه کتابخونی که اشاره کردی من اصراری ندارم همه کتابای معرفی شده در باغ رو بخونم یا حداقل همین حالا بخونم... چون من تو هر زمانی ممکنه به یه مبحث علاقمند بشم و پشت سرهم کتابای مرتبط با اون رو بخونم. اونایی که به نظرم جالب میاد رو تو ذهنم نگه میدارم تا بعدتر برم سراغشون.
اما در کل بدم نمیاد از کتابخونیه جمعی هدفدار.
دالیا جونم مرسیییییییییییییییییییییییییی. میدونم که از صمیم قلبت گفتی برام کلی ارزشمند بود......من خوشحال تر میشم که بتونی خودمو جم و جور کنی ببری با خودت شهر کتاب.:)))

موافقم با دالیا منم همینطورم یکدفعه میافتم روی یک خط و حالا نره کی برو :) الانم شانصد تا کتاب نخونده دارم که بخش اعظمش رو کتاب های مربوط به بچه داری و خود کشون برای بهترین مادر دنیا بودن و چطوری بچه رو زجر بدیم که جیشش رو بگه و....... تشکیل میده که جدیدا دارم قاطی میکنم از بس از این کتابا خوندم ولشون کردم به امان خدا :))))

سارا دیروز برات اس ام اس زدم امروز باغ آیینه نوبت شما بود خانم
5شنبه هم نوبت دالیا ست .

خونه که رفتم راجع به موضوعی که گفتید مفصلا خواهم نوشت
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ای داد مهسا شرمندم دختررررررررررر
شرمنده همه تونم بچه ها
من موبایلم به علت نقص فنی در دست تعمیره دلیوریش که نیومد؟بهم کاش زنگ میزدی یا اینجا زودتر مینوشتی.
انشااله 2 شنبه آینده جبران کنم.

سلاااااااااااااااااام

خب ... نرگس عزیز وقتی من عض نی نی سایت شدم تازه باردار شده بودم و کلو.ب های نی نی سایت تازه راه افتاده بود مادر قسمت کلوب ها کلوب شهر کتاب داشتیم و به همین صورتی که شما فرمودید اداره میشد . چون عمر کلوب 24 ساعته و همهچیز میره تو بایگانی ما کلوب رومنتقل کردیم به این تاپیک و باز هم به همون صورت ادامه دادیم .اما بعد از مدتی بچه ها دچار کمبود وقت شدند و یواش یواش شهر کتاب داشت از دهن می افتاد منم دوست نداشتم حذف بشه یا فراموش شه .
برنامه ریزی زندگی شخصی من به گونه ایه که هر شب حداقل نیم ساعت مطالعه میکنم حتی اگر مهمانی یا عروسی یا عزا یا بیمار باشم !!! اما برای دیگران این مشکل بود و گاهی یک کتاب 100 صفحه ای 3 هفته طول میکشید .. به این ترتیب من پیشنهاد وبلاگ رو دادم تا بتونیم در کنار هم یک مجموعه تشکیل بدیم که به نظرم هم مجموعه ی خوبی داره میشه . برای شخص من یک پنجره ای باز شده رو به اقیانوس سلیقه های مکتوب شما ها که هر کدوم انقدر زیرشاخه های مفید داره که گاهی ذوق بند میکنه من رو .
مثلا این کتاب مادر کافی که نارگل مامان صبا معرفی کرد 3 هفته براش وقت گذاشتم و واقعا ارزشش رو داشت ... واقعا ممنونم از نارگل به خاطر معرفی این کتاب ... خیلی باورهای من رو تقویت کرد و در مورد بعضی از باورهام مجبور به تجدید نظر شدم ... من که همه چیز دان نیستم ... نویسنده هایی که معرفی میکنید حتی در حد همون باغ آیینه برای من یکی خیلییییییییییییییی مفید بوده و هست و میدونم که خواهد بود .

اما پیشنهادم اینه : با توجه به شرایط مختلف زندگی هامون و این که احتمالا نمیتونیم با هم هماهنگ وقتی بشیم .... از کتاب هایی که در باغ آیینه مطرح میشه انتخاب کنیم و تو همین شهر کتاب هر کس نظر شخصیش و یا نقد علمی راجع بهش بنویسه .
منتاظر نظاتتونهستم
مسیحا منظورت اینه که

یک کتاب از باغ آیینه انتخاب کنیم، همه اونو بخونیم، بعد راجع بهش نظر بدیم ؟

من پیشنهادم اینه که بازه رو گسترش بدیم، در نهایت اون کتاب نقد شده هم در باغ آینه قرار میگیره..

بازهم نمیدونم درست متوجه شدم یا نه
مامان سمی تجربه ی دوره ی کتابخوانی 7 ساله ی من میگه عملا ممکن نیست 10 تا خانم بتونن تو یک هفته یک کتاب خاص رو بخونند ! من در این مورد تابع جمع هستم به شدت ... اگر خواستید به این صورت باشه من هم هستم