2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای قالب وبلاگمون من هیچ اصرار و هیچ نظر غالبی ندارم . هر قالب که دوست دارید انتخاب کنید کد هاش رو بذارید اینجا اونی که همه توافق کردند رو انتخاب میکنیم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
اول سلام به همه ی دوستای گلم.
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
ممنوووووووون .. این عکس دونه انارته؟؟؟ هزاااااااااااااااااااااااااااار ماشالله
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
خواهش می کنم . بله این انار خوشمزه ی منه :) خدا مریمناز عزیزمو حفظ کنه. دلم آواتار تپلیشو می خواد اما انگار باید صبر کنم.
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
ممنون نازلی جان

5 شنبه نوبت خانم ماریه. برای من ایمیل بزنید نوشتتون رو من میذارم تو باغ آیینه با اسم خودتون
دوستان سلام.امیدوارم مسیحای عزیز زود زود زودتر خوب بشه.ولی یک سوال.دوستان عزیز می خواستم بدونم کدام یک از شما تا حالا تونسته همه کتابهایی رو که تاحالا توی باغ آیینه معرفی شده بخونه؟به قول معروف دست کی بالا؟!