2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
مسیحا جان نمی تونم وارد مدیریت وبلاگ باغ آیینه بشم.....اگه امکان داره یک آی دی جدید برام باز کن ...و قبلی رو حذف کن....البته ببخشید که توزحمت می اندازمت...ولی جدی میگم...اصلا نمی تونم وارد بشم...برا دوشنبه....
منم خیلی دوست داشتم بیام اونجا و همه دوستان رو از نزدیک ببینم ...ولی خودم و پسرم سرماخوردیم....انشاا...دفعه بعد....
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مهسا
آه که نکشیدی برام؟اگه بدونی چه بلایی سرم اومد!!!! گم شدم رفتم تا نزدیک بهشت زهرا و خیابان نواب و برگشتم :))) کلی تو راه بودم آخرشم 4 رسیدم خونه.شانس آوردم خلوت بود و آترینک هم خواب تو ماشین وگرنه......

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
راستی جواب آزمایشم منفییییییی بود دوستم :) برای همین خوشحالم

مسیحاجان ...ممنون.....همونطور که فکر می کردم نام کاربری و رمزم رو درست وارد میکنم ولی نمی دونم مشکل چیه که نمی تونم وارد مدیریت این وبلاگ باغ آیینه بشم....مطلب من برا فردا حاضره .....ولی نمیتونم وارد کنم...اگه راه حلی دارید بهم بگید....
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون
مامان گل پسر مطلب رو برام ایمیل بزن من با نام خودت میذارم

سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!! خیلی خوشحالم کردی
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
فافا جان

به خاطر درینا و آرامش عسل مادران تیر ماهی تا چهلم درینا عکس بچه هاشون رو برداشتن
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ترنم عزیز

5 شنبه باغ آیینه نوبت شماست . بچه ها ایمیل من گاهی میرسه و گاهی نمیرسه میشه به ترنم خبر بدید

ضمنا ترنم جان من الان بهجز موارد ضروری پای نت نمیام ... در اولین فرصت نوبت های باغ آیینه رو با ذکر تاریخ خواهم نوشت یه کم زمان میخوام
نوبت من لطفا 5 شنبه نباشه مسیحا میدونی که من 5 شنبه هام همیشه سرم شلوغه.اگر میشه نوبت هایی که به من میدید 2 شنبه باشه.
ممنون

فرشته جون تو خودت گلی و خوب همه رو مثل خودت میبینی دوستم کوچولوی من.