2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
من خیلی دوست دارم ببینمتون. سعی میکنم بیام. فقط با عرض پوزش یک مشکل دیگه و یک سوال دیگه دارم: ساعت 3 بعد از ظهر با بچه ها معنیش اینه که بچه ها نباید اون روز ظهر بخوابند؟ یا اینکه بخوابند و بیدار شن (که چنین سر به راهی از دختر من تقریبا محاله!) ؟ من با بچه ای که ظهر نخوابیده تو کافی شاپ چطور باید دووم بیارم؟!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید.
امکان تغییر ساعت وجود داره؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سمیه گل
گرفتم جواب هم دادم.
:)
امیدوارم دوستیمون با دوام و خوش رنگ و بو و شاد باشه همیشه ی همیشه

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
نارگلی
اگه اشتباه نکنم تو سئوال پرسیده بودی تو کلوپ که چطور بچه هامون از تختشون میان پایین و پیش ما نصف شب ها :)))) من هر کاری کردم نتونستم الان وارد کلوپ ها بشم اینجا جواب میدم تا یادم نرفته عزیزم.

راستش من از شب عید نوروز که یک بار آترین خانم نزدیک به پرت شدن از تختش بود یککم فکر کردم دیدم بهترین راه برداشتن 2 تا دونه از تخته های نرده ای هست و یک به اصطلاح گربه رو براش باز کردم و طوری میخوابونمش که سرش بالا و پاهاش سمت گربه رو باشه .چند روز هم باهاش کار کردیم و از گربه روهه هی باهاش دالی کردیم بردیم و آوردیمش تا یاد گرفت اون مسیر اصلیه و نه جای تعویضش که پایین سر تختشه.

برای همین دیگه چشم بسته این مسیر رو میره و میاد حتی گاهی تو خواب میاد پایین ازش :))))

حال اجواب سئوالی که الان پرسیدی.
راستش من هم برام خیلی سخته اما بهتر از موندن تو ترافیک هست اگر یککم دیر تر برنامه بذاریم به ترافیک وحشتناک خیابون فرشته و الهیه میخوریم که من شک ندارم آترین گریه مو در میاره .....
زودتر هم بخاطر چند نفر که کلاس دارند و سر کار میرند نمیشه برنامه گذاشت و منم مشکل تورو دارم و از خدام بود زودتر بریم.
من پشت ماشین کالسکه آترین رو همیشه نگهمیدارم اگر شانس آوردیم و خوابیدند میذاریم توی کالسکه.میخواهی امتحان کن.
:)

من برنامه ریز نبودم و نمیتونم جواب سئوال آخرت رو بدم گلرخ جونم نمیدونم امکان تغییر ساعت هست یا نه؟؟!!!!
البته الان یادم اومد که خودم یکشنبه ساعت 1 وقت دکتر دارم خیابان گیشا!!!!! یعنی به عبارتی زودتر از همون 3 نمیرسم :)))))

سلام...بچه ها من نمیتونم وارد مدیریت باغ آیینه بشم و مطلبم رو وارد کنم برا دوشنبه....فکر نمیکنم پسورد یا نام کاربریم هم اشتباه باشه...ولی میگه اشتباهه....
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون
من که حالم دست خودم نیست
طفلک آترین از صبح درست و حسابی مادر نداشته
دلم نمیخواد وارد نی نی سایت بشم اعصابمو خورد میکنه به یاد داغ دل عسل میافتم
یاد حرف هایی که تو یکی از تاپیک ها درباره لحظه های وداع با درینا ش نوشته میافتم
طاقت این همه غصه رو ندارم

بچه ها عسل از من خواسته بود یه چیزی براش بنویسم ... بلاخره تونستم بنویسم ... بخونید

بهاره جان من مسنجر ندارم ... چه اشکالی پیش اومده؟

ضمنا فردا من سر قرار حاضر خواهم شد .
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.