2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
چیزی به چشمم خورد بد نیست شما هم ببینید
http://www.musicmagazine.ir/iranian-music-menu/iranian-music-album-menu/548--q-q.html

آلبوم خلیل جبران با صدای پیام دهکردی و موسیقی جان ویلیامز
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون مسیحا جون/مامان اریا فکر نکنم چیزی حذف شده باشه /نویسنده بعدی کی باشهههههه
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
به خاطر کتاب هبوط در کویر و چنذ تا چیز دیگه من دکتر شریعتی رو پیشنهاد میدم . نظرتون چیه؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام به همه دوستان عزیز. من به موضوع تاپیکتون خیلی علاقه مند هستم یعنی کتاب و کتابخوانی. با اجازه همه دوستان و به خصوص مدیر تاپیک من هم علاقه مندم در بحثهاتون شرکت کنم.

با پررویی تمام هنوز از راه نرسیده میخواهم کتابی را پیشنهاد کنم که سال گذشته که خواندمش برای خودم خیلی جالب بود و از آن موقع خیلی دلم میخواسته در مورد آن با کسی صحبت کنم. کتاب "شاهدخت سرزمین ابدیت" نوشته آرش حجازی، نشر کاروان.

هرچند که پیشنهاد مسیحا جون درباره کتابهای دکتر شریعتی هم برایم به شدت وسوسه انگیز است.
سلام

مسیحا جون من موافقم اگر چه میدونم خوندن کتاب های شریعتی و علی الخصوص بحث در مورد اونها تو شرایط فعلی می تونه مثل بازی کردن با آتیش باشه ... مگه اینکه به عادت همیشه خود سانسوری کنیم ... طوطی وار بخونیم و آسه آسه بگذریم!

قاصدک جونم اما من هنوز فکر می کنم دست کم 2 تای دیگه عکس بود! بهتره فری جان خودشون بگن ! ( یعنی انقدر کم حافظه شدم من ؟؟! خدایا دیگه دارم پیر می شم ... )

نارگل جان خیلی خوش آمدی. راستش اینجا معمولا راجع به یه نویسنده و مجموعه آثارش بحث می کنیم و نه صرفا یک کتاب خاص البته این کار هم اشکالی نداره فقط خواستم بگم که روند شهر کتاب به این صورت بوده.
من هم اتفاقا می خواستم در مورد آرش حجازی پیشنهاد بدم به نظرم نویسنده و مترجم خوبیه ... به خصوص که سر جریان ندا انقدر به سر زبونها افتاد... بد نیست یه وقتی رو هم به بررسی زندگی و کارنامه ایشون اختصاص بدیم :)

سلام دوستان

مامان آریا جون نگران نباش منم که الان برگشتم عکس هارو چک کنم دیدم داستانی رو که دیروز گذاشتی ندیده بودم ! من باید به خودم شک کنم ،مرسی‌ از داستان ،جالب بود ،عکسها هم چند تا ش پاک شده ! خدا رو شکر که تاپیک رو کلا پاک نکردن که عذاب وجدانش میشد مال من !

قبلا کتاب اشک و لبخند رو از خلیل جبران خونده بودم دوست داشتم داستانهای کوتاهش رو هم بخونم که امکانش در این تاپیک فراهم شد مرسی‌
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
بله !!! عکس ها رو پاک کردن اما خوشحالم که بعد از دیدن ما ایندفعه پاک شده !!!!
چه خوب که از دکتر شریعتی استقبال کردید ... اما اگر معتقدید با شرایط موجود اینجا حذف میشه پس یعنی بی خیالش بشیم ؟
سکوت آب
می تواند
خشکی باشد وفریاد عطش؛
سکوت گندم
می تواند
گرسنگی باشد وغریو پیروزمندانه ی قحط؛
همچنان که سکوت آفتاب
ظلمات است
اما سکوت آدمی فقدان جهان و خداست؛
غریو را
تصویرکن !
تمامی‌ِ الفاظ ِ جهان را در اختیار داشتیم و
آن نگفتیم
که به کار آید
چرا که تنها یک سخن
یک سخن در میانه نبود:

ــ آزادی!

ما نگفتیم
تو تصویرش کن
سلام به همگی /مامان اریا جونم من چون تمام عکسها رو از لینکی که فری جون گذاشته بود دیدم به نظرم اومد پاک نشده ولی خوب مثل اینکه انهایی که در متن بوده پاک شده عزیزممممممم اشتباه از من بود /خوب ظاهرا نه میشه از شریعتی حرف زد نه ارشس حجازییییییییییییی پس چه کنیم
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
واای شاملو جدا وسوسه کنندست....
پس زنده باد دکتر شریعتی .شروع میکنیم و از اونجا که جدا مطالب گفتنی دکتر شریعتی نا محدوده براش زمان هم تعیین نمیکنیم.