2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
فکر کردم میمیرم و دیگه شهر کتاب رو فعال نمیبینم
خب خدا رو شکر :)))

مامان سمی جان
من در چند تاپیک دورادور با روحیاتت آشنایی دارم و طبع آروم و شخصیتت رو دوست دارم.خوشحالم از آشنایی نزدیکتر باهات.
من اسم مستعارم رو همینطوری بدون پیش زمینه فکری انتخاب کردم و از مسیحا نظر خواستم که تاییدش کرد.
اسمم سارا هست و 27 و اندی سالمه دخترم آترین 2سالشه و مربی تنیس بودم (به زودی دوباره میشوم) و کامپیوتر خوندم.

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مهتاب عزیز از آشنایی با شما هم خوشحال شدم
سارا جان از لطفی که به من دارید ممنونم

شباهت ورزشی هم باهمدیگه داریم ;) - البته من اسکواش کار میکردم و دیگه به شرکت در کلاسهای مربیگریش نرسیدم، از بس که بخاطر کار و زندگی قطع و وصلش میکردم

الان سوالم این هست که اگر بخواهیم مطلبی بگذاریم باید صبر کنیم تا نوبتمون بشه؟ یا خارج از صفی هم داریم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان گل پسر عزیز

خوشحالم از عضویتت . اسم مستعارت رو انتخاب کن تا برات ورودی وبلاگ بسازم و در مسنجر ادم کن تا پسورد و نام کاربری رو بهت بگم

این آی دی من :

sazemokhalef45
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سمیه جان

اگر مطلب خیلی خاصی بود که تاریخ مصرف داشت میتونی بگی تا بی نوبت بنویسیش اما به ترتیب بنویسیم بهتره از نظر اینکه عدالت بر قرار باشه

مامان گل پسر زود تر بگو چون دوشنبه نوبت شماست

پاگیسا جان شما کجایی ؟؟؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
فافا عزیز

ببخشید که من پست شمارو ندیده بودم !

خیلی از آشناییتون خوشحالم، امیدوارم سرت زودتر خلوت بشه و بتونی بیشتر به اینجا سر بزنی
در مورد من هم هرچی میخواهی بدونی تقریبا در پروفایلم هست .... :)
روی عکسم که کلیک کنی واردش میشی
مسیحا جان
تاپیک نکات کلیدی ..... فقط تشابه اسمی با اون تاپیکی که من گفتم داره و به نظرم دوستان در این تاپیک خیلی کم لطف هستن و کلا تو نی نی سایت یکی از قوانین نا نوشته تاپیک ها بی توجهی به پست های خارج از دایره دوستان هست
بار ها پیش اومده در تاپیک هایی نظر گذاشتم و ابدا جوابی نگرفتم.من هم که حساسسسسسس :)) زود دلزده میشم و پستم رو پاک میکنم و دیگه پا نمیذارم اونجا.
حسنا بعنوان مدیر و موسس تاپیک حد اقل باید برای من جوابی مینوشت که اطلاعاتی در این زمینه داره یا نداره.
به هر حال

یعنی همچین تایپیک که جواب درست هم بده وجود خارجی نداره >؟؟؟ اگه پیدا کردی من رو هم خبر کن
نمیدونمممممممممممممممممم

فقط خیلی ناراحتشم ... انگار یه عزیزم دچار بیماری شده
مسیحا جانم اشتباه لپی بود تاپیک نه منظورم کلوپ بود......
مامانای بهمن 78 باور کن خیلی جو صمیمی هست و هر کسی سئوال داشته باشه بقیه در حد توان و اطلاعاتشون بهش کمک میکنن.اگر خواستی میتونم دعوتت کنم مخصوصا که مریمناز ناناز از بچه های ما چند ماه کوچکتره و حتما بچه ها میتونن از تجربیاتشون کمک کنند.
راستی اون تاپیک دوستم که دندانپزشکه رو لینکش رو گم کردم از نارگل بپرسی حتما میدونه اونم تاپیک خوبیه برای اطلاعات تربیتی.