2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
فافاااااااااا
کجایی دختر؟
نه بابا من فکر بد نمیکنم درباره تو میدونم خیلی گرفتاری بچه هات (کتابات) نمیذارن به فکرت جای دیگه ای باشه :)))
باشه عزیزم من صبر میکنم تا هر زمان فرصت داشتی بنویسی.
خودت خوبی؟همه چیز رو به راهه؟

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
قرار چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
کی
کجا
کیا هستن
هر چه زودتر بهتر
من سرماییم زیادی سرد بشه از خونه در نمیام تا بهار یک باره با جوجه هام میام بیرون :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. چه جالب! من اینجا برای مسیحا جون و سایر دوستان نوشتم اما انگار نامرئی بودم. شاد باشید دوستان.
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
نازلییییییییییی
من الان بعد از پستت رفتم دیدم برای شما و دالیا و فافا و مهتاب در یک پست پیغام گذاشته بودم که بخاطر سرعت پایین نت سند نشده بود پستم!!!!!

برات نوشته بودم همیشه از دیدن دوستان جدید در شهر کتاب خوشحال میشم و دلم میخواد بیشتر باهات آشنا بشیم از خودت بگو......

سبزتونو عشقهههههههه
:)))

من هر یکشنبه آماده ام تا بقیه بچه ها اوکی بدن

الان رفتم به 2 صفحه ی قبل ... مربوط به روزی بود که اینتر نت من مشکل داشت و وبلاگم هک شده بود ... شرمنده به حساب بی توجهی نگذار نازلی جان

پای نوشتنی ؟؟؟ 5 شنبه که نوبت ترنمه ... دوشنبه ی آینده برات نوبت بذارم ؟؟؟ اگر در باغ آینه مینویسی من رو اد کن در مسنجرت
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام. ممنون سارای عزیز فافا جان و مسیحای عزیزم. اهل کتاب خوانی و معرفی کتاب هستم و خوشحال میشم که در باغ آیینه حضور داشته باشم :)
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...