2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
این روز ها فقط اتفاقات روزمره خودم رو میخونم!!!!!!که مثنوی هفتاد من کاغذه........

دلم داره میترکهههههه.....مغزم دیگه فقط ارور میدههههههههههههه

به خدا دلم میخواد دختر دهه 20 بودم!!!!!!!!!!!!تا حالا به همچین حسی رسیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فافا جون خوبی؟
منم خیلی وقتا این حس بهم دست داده خودتو ناداحت نکن پیش میاد
زنگی هر کدوم از ما ممکنه خیلی بدتر از اونی که تو تصور میکنی بوده باشه .توی دنیای مجازی نمیشه قضاوت کرد من دوستانی تو همین سایت دارم که اگه سرگذشتشون رو بدونی روزی صد ها هزار بار شکر میکنی که جاشون نیستی.البته منم هم بالطبع نمیتونم خودمو جای تو بذارم دوست کوچولوم و نمیدونم چه چیزی انقدر آزارت داده بجز اون اتفاق غم انگیز.
اگه سختی وجود نداشت راحتی معنا پیدا نمیکرد اگه ناخوشی نبود خوشی احساس نمیشد.
پس بجنگ با این نا ملایمت ها یه جنگ نرم و با سیاست و با چیز هایی که خوشحالت میکنه توشه ی راه برای پیمودن این مسیر نا هموار برای خودت دست و پا کن.
من همیشه دوستت خواهم موند.
:)

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مسیحا جون
وبلاگت از اون وبلاگ های دوست داشتنیه که هر وقت فرصت کنم بی درنگ سراغش میرم و نوشته ها عکس هاشو با لذت میخونم و نگاه میکنم
کتاب الان یکی دستمه "شاه بی شین" خیلی باهاش حال نکردم اما به هر حال دارم میخونمش.
منتظرم از اون مقالات خوبت که چند صفحه پیش وعده داده بودی بذاری.
یا کتاب خوب برای بچه ها پیشنهاد بدی.
فعلا که مریض داری میکنم متاسفانه آترین رو بردم مرکز مشاوره برای حرف نزدنش که با اسباب بازی های اونجا مشغول شد و چون وسایل آلوده بود مریض شد و اگه یادت باشه به قرارتون نرسیدم بخاطر همین.
با این که سراغی نگرفته بودی خودم توضیح دادم چون عادت دارم به پر حرفی
:))
بگذریم
نماز و روزه ات قبول باشه مارو بی نصیب نذار از دعا هات تو این روزا و شبا که شدیدا محتاجیم.

ناز بانو جان
خوش آمدی
اینجا هر از گاهی که اتفاقی سر همه خلوت باشه و بحث مورد علاقه ی همه باشه تند تند صفحه ها عوض میشه و نظر پشت نظر رد و بدل میشه اما امان از وقتایی که هیچکدوممون سر موضوعی هم سلیقه نباشیم اونوقت سر از صفحه های 20 و 50 تبادل نظر در میاره این تاپیک بیچاره!!!!!
:))
اگر راجع به نویسنده یا کتاب خوبی پیشنهادی داری که بشه در موردش صحبت و نقد کرد خوشحال میشیم مطرح کنی.

سارا جان
پیگیر نشدم چون گفتم شاید همسرت اجازه نداده و اگه سوال کنم باعث ناراحتیت بشم چون در مورد یکی از بچه ها این اتفاق افتاد
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ناز بانو جان
اگر هانریش بل دوست داری * عقاید یک دلقک * رو بخون که فوق العاده است
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا چقدر جالب بود برام باورم نمیشه تو قرن 21 شوهر یک پایتخت نشین اونم از نوع شمرونی بهش باید اجازه بده که جایی بره یا نره!!!!

من فقط مشورت میکنم اگر همسرم مخالف باشه میسنجم ببینم صحبتش منطقیه یا نه اگر نه کار خودمو میکنم.نمیدونم درسته یا غلط اما فکر کنم به عنوان یک انسان حق انتخاب دارم برای کارهای شخصیم.

حالا بانو مسیحا آیا فرصت دارید اون مطالب جالب رو درباره ی بچه های 1 ساله بذارید ؟اگر وکیلم بعله رو زود بده تا نرفتم سراغ یه دختر دیگه........

قابل نداشت فافا جونم

مامان نارگل
کجایی دلمون تنگ شده برات کلی دلم سوخت که مسیحا انقدر ازت تعریف کرد تو وبلاگش و من نتونستم ببینمت.
صبا خانمی خوبه؟واکسن زدی؟تو کلوپ که کم پیدایی مجبورم اینجا بپرسم ازت.
سرو سامان؟؟؟؟ چیزی شده خدایی نکرده؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز