2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
شرمندم به خدا
دچار یکی از اون بلایای غیر طبیعی از نوع خودم شدم!!!
بازم یه سریال خوب رو شروع کردم و روزی حدود 6 قسمت 40 دقیقه ای شو میبینم.
2 سال جلوی خودمو گرفتم و ندیدمش تا کل سیزن هاش رو یه جا داشته باشم و با خیال راحت بشینم روزی هر چقدر که میتونم ببینم.
حتما خیلی هاتون دیدینش prison break
و الان بجز اون نمیتونم به چیزی فکوس کنم
اگر خیلی خوب پیش بره تا 2 روز دیگه تمومش میکنم.
:)))))

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسیحا جون من هم اسم کتاب و هم نویسنده کتاب رو بهت اشتباه گفتم!! اینم نتیجه 5 تا کتاب با هم خوندن!! اسم کتاب چگونه از فرزند خود یک نابغه بسازیم نوشته شاکونتالا دوی ترجمه زهره زاهدی، انتشارات جیحون. کتاب بئاتریس میلر رو من هم خوندم وقتی صبا تازه به دنیا اومده بود. مادر کافی را هم حتما بخون.
منم هنوز استارت پریزون بریک رو نزدم.
وای سارااااااااااااا لاست چرا این ریختی تموم شد؟ نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااام.
هم من هم شوشو همش خدا خدا میکردیم این سریال رو با این عظمت بتونن خوب جمعش کنن ولی...
Lilypie Pregnancy tickers
گیتا بدو بدو بدو ببینش که نصف عمرت بر فنا میره عجب سریال هیجانی و تمیزیه
اولا بسیار پاستوریزه ست و س ک س نداره توش
صحنه های خشونت آمیز همراه با خون و...... نسبت به موضوع داستان خیلی کم و میشه گفت قابل تحمله
خلاصه که اگه وقتشو داشته باشی میتونی 1 هفته ای تمومش کنی من با وجود بچه و کاراش و....... 9 روزه تمومش کردم 80 قسمته.
:)))
لاستو که نگو من و همسرم هم خیلی حالمون گرفته شد خودت میدونی چقدررررررررررر 4 سال هر هفته با کلی ذوق منتظر قسمت جدید بودیم که.........

الانم در خدمت دوستانم که کتاب جدید پیشنهاد بدن تا بخونیم و راجع بهش صحبت کنیم.

مهسا جونم

رفتم تاپیکت که لینکشو گذاشتی مرسی که یاد ما هم بودی عزیزم " یو آر سو نایس اند دیس ایز مای پلژر تو بیینگ ویت یو دیر فرند"

:))
هر زمان ساعت و روز دقیقش مشخص شد منو هم بی خبر نذارید با سر میام......

سلام....

چقدر اینجا کتاب خونده شده واقعاااااااااا!!!!!!!!!

مسیحا از شرایطت چیزی کم نمیکنی واسه دوست مریمناز؟؟اخه من از ماکسیمم سنی یه 19 سالی بزرگترم و فاصله ام تا نیاوران هم در حدود 900کیلومتره!!!!! ولی بقیه شرایط رو دارم ....پدر و مادر به شدت کتاب خوان....TV تا 7 سالگی ندیدم و خونه ی ما TV بیشتر برای دکور استفاده میشه :) قبولههههههههههههه؟؟؟؟؟

دوستای خوبم من نه مادرم و نه بچه ای تربیت کردم اما همیشه بچه های دورو برم رو از لحاظ رفتار خودشون و والدینشون بررسی میکنم...به نظر من فیلتر مسیحا واسه سن مریمناز تا حدی نیازه تا حداقل 3 سالگی این فیلتر لازمه تا کودک شکل بگیره
کتاب یا نویسنده ی خوب لطفا!!!!!!!
تا من نرفتم سفر تورو خدا یه موضوع خوب انتخاب کنید بچه ها من برم یکی دو هفته ای نیستم دلم میسوزه ها.......

بچه ها این ماه من میخوام قرآن فارسی بخونم و اگر فرصت بشه چیز دیگری خواهم خوند
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// هیچکس چیزی نمیخونه فعلا ؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز