2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
ناز بانو جون
سیمای زنی در اینه رو از مادر شوهرم گرفتم اما هنوز نخونده پسش دادم چه تیپ کتابیه؟برم دوباره بگیرم ازش؟
میشه یکم شرحش بدی؟

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
شهر کتابی ها سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شهر کتابی ها سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
آخیش
سلام گل دختر کجا بودی؟
قلبم داشت می ایستاد فکر کردم تو این چند روز که نبودم بلایی سر شهر کتاب اومده که من پیداش نمیکنم.
:)))

حالا خواهشا بقیه هم از مخفیگاه هاشون بیان بیرون که غیبت غیر موجه خیلی داریم.

من میگم بذار ماه رمضون تمام بشه بعد یه حال اساسی به شهر کتاب بدیم . نه؟

( ادبیات رو داری ؟؟؟ )
deal

سلام به دوستان ادیبم!!

هرگز در باورم نمیگنجید!که این تاپیکو در اعماق جدول ببینم ولی دیدم!!

خوبین همه؟

مسیحای عزیز عکسای جدید مریمنازو تو سیستمم سیو کردم و هر روز نگاشون میکنم وای که با چادر نماز چقدر بانمک و خوردنی شده..

ای خدا تا کی باید عکس نینی های دوستامو ببینم؟!

پس من کی نوبتم میشه؟!!!

.......... ..................... ................................. .............................

بچه ها بیاین همه بحثای قبلی رو به گوشه ای پرتاب! کنیم و یه بحث جدید راه بندازیم..

نظر من اینه که بیاین به همدیگه یه کتاب خوب معرفی کنیم که با خوندنش چشمامون روی خیلی از حقایق دنیا باز بشه و به قول آدمای عاقل چشم سوم ما هم باز بشه!

منتظر پیشنهادهای شما هستم

حالا این کتاب حتما نباید یه کتاب فلسفی قلمبه سلمبه یا یه کتاب عرفانی باشه
نمیدونم شما هم مثل من بودین یا نه ولی گاها با خوندن حتی یه کتاب قصه معمولی یا حتی کودکانه آدم خیلی چیزارو میفهمه..

بوووووووووووس و حتما التماس دعا..
مامان خورشید کوچولو
گفتم بیای اینجا تا رمز رو ببینی عزیزم . شهر کتابی ها بعد از رمضان میان . پیشنهادت هم خیلی خوب بود
سلام سلام صد تا سلام
من کیفولیدم از این تاپیک
دستتون درد نکنه
واقعا ممنون
من با مسیحا جون تو تاپیک تلویزیون , مهمترین مانع رشد خلاقیت آشنا شده بودم البته اونجا هم فقط خواننده هستم
و اینجا هم که
خدا خیرتون بده که اینقدر بی دریغ اطلاعات و داشته هاتون رو در اختیار دیگران قرار میدید
نی نی گولو جان

اینجا یه رسمی داریم مبنی بر اینکه هر کی میاد , خوش میاد :)

خواهش میکنم فقط خواننده نباش ... خواهش میکنم ....
مسیحای عزیز
در حال حاضر دارم مطالب تاپیک تلویزیون , مهمترین مانع رشد خلاقیت رو میخونم
اینم یه جور کتابخونیه دیگه نه
امیدوارم بتونم فعالیت کنم
اتفاقا از روزی که مینی مالهای شماها رو خوندم خیلی تشویق شدم
یه زمانی کتاب زیاد میخوندم
ولی از وقتی نی نی اومده.....................
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز