2777
2789
عنوان

زیر لفظی به زن بابا چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 108 پست
توهین ب شهرستانی های عزیز نباشه ی موقع والا خود بابام پیداش کرده ی زن کاملا نا متشخص از اینا ک میخوا ...

مشخصه از انتظاراتشون که چقدر بی فرهنگن

اونی که پره و اصالت داره که این مسایل را مطرح نمیکنه با  دختر طرف که به هر حال شما براتون سخته یکی بیاد جا مادرتون تازه باید کلی مناسبتها را هم حذف کنن دل شما نشکنه 

محل نه به فامیلهات بده نه توقعات اینها سنگین برو و بیا 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
به نظرم یه تیکه طلا بخر هر چند ظریف بازم اسمش طلاست و دهنش بسته میشه

آخه زور داره داماد خانواده بخواد بخره

بنظرم پول از پدرش بگیره بره اصلاااا سرویس طلا بخره

چرا این باید از خرج خونه و بچه اش بزنه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه زور داره داماد خانواده بخواد بخره بنظرم پول از پدرش بگیره بره اصلاااا سرویس طلا بخره چرا این ب ...

اره استارتر و شوهرش وظیف ای ندارن نهایت پدرش یه چی بخره بده بچه هاش بدن 

درکت میکنم استارتر من مادرم فوت کرده پدرم ۵ماه بعد ازدواج کرد با این که خانمش ادم بدی نیست تا حالا مشکلی باهم نداشتیم ولی خیلی سختمه که هروز ببینمش هرموقع از خواب بلند میشم دعا میکنم وقتی از اتاقم میام بیرون بجای اون مامانم باشه 

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد

ببخشید استاذتر عزیز.یه سوال برام پیش اومده.این خانم مگه چند وقته وارد زندگی پدرتون شده که خون شما رو تو شیشه کرده.و چرا الان تازه میخواند عقد کنند؟؟

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)
توهین ب شهرستانی های عزیز نباشه ی موقع والا خود بابام پیداش کرده ی زن کاملا نا متشخص از اینا ک میخوا ...

اون چیزی رو که باید داشته باشه رو تمام و کمال داره

اونم شانسه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
خاک بر سر بی زبونم کنم حالم از شخصیتم به هم میخوره هرچی کشیدم از سادگی خودم بوده فک میکردم ی روز پس ...

قشنگ معلومه فهمیدن ساده ای حرفاشون را با پررویی بهت میزنن بخدا اگر اولیش را اجرا کنی تا اخر بیچاره ای اصلا نشنید بگیر وقتی  درمورد حاملگی و زایمان میگن کاملا مشخصه هدفشون اینه بگن هر کار بخواهیم میکتیم خیلی ها زن دوم میشن اجازه بهشون نمیدن حتی بچه داربشن اونوقت اینها پر و پرو میگن ببرش حموم زایمان اینجور چیزها که میگن یا کامل نشنید بگیر یا پاشو برو محل سگ هم بهشون نده دیگه اصلا دور باباتم خط بکش اگر پررویی میکنه و درک نداره 

استارتر رو بدی بیچاره ای از من گفتن

مگر به زن بابا هم باید زیر لفظی داد؟؟؟!!!!!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
زیر لفظی ب زن بابا یه قابلمه ک همیشه غذای گرم بپزه

آفرین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تا همون قابلمه رو تو سرم خورد کنن

بیخود میکنن