2777
2789
عنوان

زیر لفظی به زن بابا چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 108 پست
تا همون قابلمه رو تو سرم خورد کنن

یکم اعتماد بنفس داشته باش بشین با شوهرت زندگیتو بکن محلشون نده یاد مادرم افنادم همش به حرف این و اون حساسه دیگه میگم خلایق هرچی لایق برو غصه بخور من که گفتنی ها را گفتم حالا شما هم همینجور استارتر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم استارتر من مادرم فوت کرده پدرم ۵ماه بعد ازدواج کرد با این که خانمش ادم بدی نیست تا حالا م ...

خدا مادرت بیامرزه عزیزم و خدا صبرت بده 

از خدا بخواه بخت خوبی بهت بده چون دل شکسته ای حتما بهت توجه میکنه

خدا مادرت بیامرزه عزیزم و خدا صبرت بده  از خدا بخواه بخت خوبی بهت بده چون دل شکسته ای حتما بهت ...

ممنون عزیزم تا حالا که همه دعا هام بی جواب بوده از اینده میترسم

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
ممنون عزیزم تا حالا که همه دعا هام بی جواب بوده از اینده میترسم

نترس گلم امید داشته باش و بخاطر داشته هات شاکر باش حتما خدا کمکت میکنه

من اگر ب خانوم بگم تو حتی فامیلای خودم حمله میکنن سمتم میگن بد بد کاری اومده میخواد زندگی باباتو جمع ...

قرار نيست توهين كني فقط تبريك ميگي و تمام 

يك سكه پارسيان در حد پنجاه و صد در حدي كه بهت فشار وارد نشه بگير كسي گفت كمه بگو هركس به فراخور توانش هديه ميده 

اگرم اومده زندگي پدرمو جمع كنه نبايد انتظار هديه داشته باشن 

وقتيم اينقدر بي منطقن شما احترامتو بذار همين سلام عليك حرف ديگه اي نزن

انقد بدبختم همینطوری همه انقد اذیتم میکنن هیچ کاریم ندارم میگن فلانی زن خوبیه هرچی بشه تقصیر توئه خو ...

هیچی نده

بیخود کردن اطرافیان حرف مفت بزنن جوابشون رو بده  داری لطف میکنی میری عقد کسی که داره جای مادرت ...

به خدا بغض تو گلوم داره خفم میکنه شوهرم میگه خونمون شده عذا خونه تو جلوشون هیچی نمیگی میای اینجا خودتو میکشی این همهداحترام این همه محبت ولی اونا ی درصد ب فکر دل شکسته من نیستن 

مادر شوهرم خواهر شوهرام عمو. هام عمم بابام مادر بزرگم همه کس و کارم  

خب اينا هيچكدوم درك ندارن چون هيچ وابستگي به مادرتون نداشتن 

يبار بهشون بگو اگر برعكس بود براي خودتون خدايي نكرده پيش اومده بود هم همينارو ميگفتين

يكم دركم خوب چيزيه

خواهرشوهر و مادرشوهرت كه اصلا در جايگاهي نيستن كه بخواين در اين مورد نظري بدن 

البته با عذرخواهي از تمام خواهرشوهراو مادرشوهرا 

من خودم خواهرشوهرم ميشم ولي يك سري مسايل كاملا خصوصيه و ربطي به بعضيا نداره اين هم از اون دسته مسايله

درمورد عمه و عمو هم كه هيچي اونا طرف پدرتن خانواده شوهر هستن ، پس حسابشون جداس و مشخصه و خانواده شوهر كه دلش براي عروس نميسوزه 

شما وابستگي داري به مادرتون پس هيچكس شمارو نميتونه درك كنه روك هم بگو لطفا نظر ندين وقتي تو شرايطم نيستين و نميتونين درك كنين و تمام

راحت بگو به اندازه كافي ناراحت هستم شما نمك رو زخمم نشين لطفا همين 

به اسم زندگی اومده اما طمع پول داره

خب بذار بقيه بفهمن 

شما اگر مطمعني به عنوان دلسوز بگو به پدرت 

يكي بود همينجا ميگفت زن بابا داشته يروز بعد عروسيشون ميرن باغ شهرستانشون زن بابا تنها برميگردن 

و ميگه كه پدرشون از درخت افتاده مرده و هيچكيم شاهد نبوده زنه هم ارث خواسته پولا بهش رسيده ديگه

اگر مظمعني منطقي با پدرت صحبت كن بگو بيا و زنه رو امتحان كن بگو من خوشحال ميشم شما خوشحال باشين و راضي ولي اينطور نشه كه بخاطر پول اومده باشه و بعدا اتفاقي براتون بيوفته مراقب باشين حداقل زنه رو امتحان كنين

در اخرم بگو من توصيه امو بعنوان فرزندتون كردم بازم ميل خودتونه انتخاب با شماست من كه ازدواج كردم بعنوان مهمان ميام و هديه امم ميدم احترامم ميذارم ولي شما حواستونو جمع كنين

اولا زیر لفظی و باید بابات بده نه تو 

شما باید کادو بدی 

۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن پول تو پاکت کن و بهش بده 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡