2777
2789
عنوان

زیر لفظی به زن بابا چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 108 پست

استارتر حس میکنم یا همه قضیه رو نمیگی یا داری پیاز داغشو زیاد میکنی؟! آخه چیزایی که میگی خیلی عجیبه! اهل کجایین شما؟ 

چه دلیلی داره که شما زیرلفظی بدی؟! اونم به زنِ بابا! اونم اونهمه...که دیگران بهت تیکه نندازن؟! 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

استارتر حس میکنم یا همه قضیه رو نمیگی یا داری پیاز داغشو زیاد میکنی؟! آخه چیزایی که میگی خیلی عجیبه! اهل کجایین شما؟ 

چه دلیلی داره که شما زیرلفظی بدی؟! اونم به زنِ بابا! اونم اونهمه...که دیگران بهت تیکه نندازن؟! 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید رفتار خودت رو اصلاح کنی یکم سفت تر باش

خانواده همسرت از کجا فهمیدن که پدرت داره زن میگیره؟ خودت حتما بهشون گفتی. نباید بهشون میگفتی و اونقدر رو میدادی که برات تعیین تکلیف کنن.عمو و عمه هم حرفی زدن بگو اگر پدرم فوت کرده بود به جای مادرم بازم شماها به شوهر دوم مادر من کادوی خوب میدادین؟

سلام من بچه بودم که مادرم به رحمت خدا رفتن بابام خدا رحمتشون کنه بعد از سه سال ازدواج کرد ولی خونه جدا گرفت اصلا نمیومد خونه ما بابام بیشتر اونجا بود با زنه و سه تا بچه هاش خدا بیامرزه بابام میگفت بچه هاش بابا ندارن براشون پدری میکرد غافل از خونه و بچه خودش که نه حضور پدر راداشتن و نه مادر ...

بماند که چه روزهای سختی کشیدیم چه چیزها شنیدیم و دیدیم ولی خانومه پدر من شوهر سومش بود و فقط برا پول و ملک اومده بود پدرم وقتی مامان مریض بود عمل وازکتومی کرده بود و بچه دار نمیشد  نمیدونم دو سال قبل از فوت یهو این انم 45 ساله با نوه و... حامله شدو بابام 65 ساله  بابام اول قبولش نمیکرد اما بعد قبول کرد الان بابام خدا بیامرزشده ما موندیم و این زن و بچه خدا به همه رحم کنه و به ما خلاصه دوست مجازی من اصلا زیر لفظی نده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.