2777
2789
عنوان

زیر لفظی به زن بابا چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 108 پست
خاک بر سر بی زبونم کنم حالم از شخصیتم به هم میخوره هرچی کشیدم از سادگی خودم بوده فک میکردم ی روز پس ...

باید یک روز این سادگیت رو کنار بزاری...الان شرو کن...کاری نکن ک ۲روز دیگه بگی ای وای همه از سادگیم سوء استفاده میکنن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بخدا من اگه بودم هیچی نمیدادم.. کلا تو مراسم عقد بکسی چیزی نمیدم یدفه واسه عروسی نقدی حساب میک ...

منم مامانم فوت کردن بعد از ۶ سال پدرم ازدواج کرد ازدواج که نه ی خانمی رو موقت(۳ ماه) صیغه کرد ولی تو اون مدت نه ما خانم رو دیدیم ن اون فقط ی بار ی جشنی داشت پسرم برای اون اومد

اینقدرم زرنگ بود کلی کلاه بابای ساده ما رو برداشت و رو رفت برای اون سه ماهم ۲۰ تا سکه مهرش بود (زمانی که سکه یک و دویست بود) از موقع اون خانم هم بابا ترسیده و جرات نمیکنه دیگه به زن فکر کنه

تو اون مدت نه ما کادو دادیم نه خرجی کردیم همین که بابا رو در اختیارش گذاشتیم زیادیش هم بود والا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم مامانم فوت کردن بعد از ۶ سال پدرم ازدواج کرد ازدواج که نه ی خانمی رو موقت(۳ ماه) صیغه کرد ولی تو ...

خدا مادرتون رو بیامرزه..روحش شاد...

دقیقا منم مثل شما فک میکنم...

خدا مادرتون رو بیامرزه..روحش شاد... دقیقا منم مثل شما فک میکنم...

قربونت عزیزم ممنون

انشالله که این دوستمونم بتونه خوب کنار بیاد با مسائلش خیلی شرایط سختی رو داره میگذرونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
قربونت عزیزم ممنون     انشالله که این دوستمونم بتونه خوب کنار بیاد با مسائلش خیلی شرایط ...

سلامت باشید..واقعا اومیدوارم ک بتونه درست تصمیم بگیره..

مادر شوهرم خواهر شوهرام عمو. هام عمم بابام مادر بزرگم همه کس و کارم 

به هیچ کدوم از اونها ربطی نداره که بخوان شما رو تحت فشار بزارن بهشون رو نده تا بتونن این حرفارو بزنن

به خواهر شوهرت بگو پدر خودت خواست زن بگیره این کارهارو بکن

من یک خانم جوون میشناسم با یک آقایی که همسرش فوت کرده ازدواج کرده خانم از کوچیکترین بچه اقاهه کوچیکتره مرده یک خونه و یک حقوق بازنشستگی داره و خانم قصدش فقط زندگی کرده بماند که چقدر تو این 12 سال شوهره اذیتش کرده دختر و پسر اقاهه یکسره دارن این طفلی رو زجرش میدن .چقدر هم دختر خوب و بسازی هست طفلی

بعد این خانم توقع زیر زبونی و حمام زایمان داره 

عزیزم  اصلاً نمیخوادخودتو اذیت کنی  ایشون  نوعروس  نیستن که همون  دویست هزارتومن  بسه براشون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
میدونم پول کمیه اما ب خدا پول دوا دکتر بچه هامه همینم با بدبختی جور کردم نیاین مسخره کنین

نهههههههههههه عزیز دلم خیلی خوبه این چه حرفیه 

دستت درد. نکنه 

ساعت خوبه تازه ساعت با قیمت مناسب ترم هست 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
به اسم زندگی اومده اما طمع پول داره

خب وقتی میدونی اینطوریه دیگه چیزی نخر براش پول نقدی بده یا کارت. هدیه ک بره تو جیب بابات

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
آره خانوم بعد دو بار شوهر کردن و طلاق گرفتن هنوز زیر لفظی میخواد ب خواهرش گفته بود ب گوشمون برسونخ

واااا چه اعتماد بنفسی.چه نازی!!خوش به حالش که نازکش داره.با دست خالی میخوای خرح زندگی خودتو بچتو بدی زیر لفظی به اون خانم که ازدواج سومشه؟گلم اگه پدرت انقد داره که زن به این پر خرجی رو بگیره پس از خودشم بخواین زیر لفظیشو بگیره بده به شما بهش بدین.این خانوم شبیه کسیه که تو ازدواجای قبلیش کمبود داشته و به خاطر اینکه پدرتون براش خرج کنه داره ازدواج میکنه و الا ازدواج سوم این حرفارو نداره

من تا حالا نديدم به زن بابا زير لفظي و كادو بدن

بي سر و صدا دو نفري رفتن محضر با دو تا شاهد عقد كردن اومدن خونشون

نه جشن ديدم بگيرن نه كادو و ...

عزيزم شما هم پدرتون دوست دارن ب همسرشون كادو بدن وظيفه شما نيست

اونم 1500

نكنيااااااااااااااااااا

انقد بدبختم همینطوری همه انقد اذیتم میکنن هیچ کاریم ندارم میگن فلانی زن خوبیه هرچی بشه تقصیر توئه خو ...

ولش کن. منم زن بابا دارم. الان اینکارارو بکنی بعد چند سال میفهمی نباید میکردی. منم زیاد لی لی به لالای زن بابام گذاستم الان فقط میسوزم که چقد نفهم بودم. ببخشید با این ادبیات حرف زدم ولی اسم زن بابا میاد با تمام وجودم غصه میخورم واسه خودم و هر کی که زن بابا داره