چی بهش بدم سر عقدش با این که دل خوشیم ازش ندارم و خونه همونو تو شیشه کرده اما احترام ب اون احترام ب پدرم دستم خالیه تا یه تومن یک و نیم میخواستم هزینه کنم دیدم طلای سنگینی نمیشه به شوهرم گفتم یه ساعت خوب بگیره بده؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه دیگه اول و آخریه دیروز خواهرش میگه وای چی کار کنین واسه حموم زایمانش گفتم عزیزم این طایفه از این ...
بگن دلیل نداره شما اجراش کنی از حالا رو نده مشخصه
ادمهای پررویی هستن اگر رو بدی پس فردا میگه بیا بچشم نگه دار وظیفته اصلا باهاشون هم کلام نشه یه جوری باش نتونن باهات اصلا حرف بزنن بی احترامی نکن ولی نزدبک و صمیمی همنشو
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کی گفته وقتی خودت نیاز داری به برای ازدواج چندمش بهش زیر لفظی بدی؟ اصلا همچین کاری نکن هیچی نده. توق ...
توهین ب شهرستانی های عزیز نباشه ی موقع والا خود بابام پیداش کرده ی زن کاملا نا متشخص از اینا ک میخواد خودشو مدرن نشون بده برای یکی روستاهای اراک هم هست که وافعا تو خونه پدریش جز گاو و گوسفند هیچی ندیده ب جان بچم فک نکنی چون زن بابامه اینجوری میگم وافعا همینطوره قیافه ام تعطیل