2777
2789
عنوان

زیر لفظی به زن بابا چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 108 پست
مگه حامله ان؟ بنظر من اگر واقعا توانشو ندارين خب هيچي ندين  بگين رسم نداريم  بعدم شما ك ...

من اگر ب خانوم بگم تو حتی فامیلای خودم حمله میکنن سمتم میگن بد بد کاری اومده میخواد زندگی باباتو جمع کنه احترام بذار ی کمم درکم نمیکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد بدبختم همینطوری همه انقد اذیتم میکنن هیچ کاریم ندارم میگن فلانی زن خوبیه هرچی بشه تقصیر توئه خو ...

وقتی بابات همچین آدمیه چرا میخوای حق بچت بدی زیر لفظی برای زنش میخوان ناراحتم بشن خب بشن.

مخالف نظرمی ریپلای نکن.
نه دیگه اول و آخریه دیروز خواهرش میگه وای چی کار کنین واسه حموم زایمانش گفتم عزیزم این طایفه از این ...

بگن دلیل نداره شما اجراش کنی از حالا رو نده مشخصه 

ادمهای پررویی هستن اگر رو بدی پس فردا میگه بیا بچشم نگه دار وظیفته اصلا باهاشون هم کلام نشه یه جوری باش نتونن باهات اصلا حرف بزنن بی احترامی نکن ولی نزدبک و صمیمی همنشو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یعنی شانس زن بابات تو حلقم

طرف دختر بیست ساله است، با هزار امید و آرزو، روز عقد داماد تو گوشش میگه دفعه اول بله رو بگو. مامانم گفته منتظر زیر لفظی نباش.

اینا رو دیدمااااا

خاک تو سر عقده ایش کنم

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
کی گفته وقتی خودت نیاز داری به برای ازدواج چندمش بهش زیر لفظی بدی؟ اصلا همچین کاری نکن هیچی نده. توق ...

توهین ب شهرستانی های عزیز نباشه ی موقع والا خود بابام پیداش کرده ی زن کاملا نا متشخص از اینا ک میخواد خودشو مدرن نشون بده برای یکی روستاهای اراک هم هست که وافعا تو خونه پدریش جز گاو و گوسفند هیچی ندیده ب جان بچم فک نکنی چون زن بابامه اینجوری میگم وافعا همینطوره قیافه ام تعطیل 

من اگر ب خانوم بگم تو حتی فامیلای خودم حمله میکنن سمتم میگن بد بد کاری اومده میخواد زندگی باباتو جمع ...

مگه تو محتاج همچین ادمایی هستی 

من انقدر بعد فوت بابام و داداشم اذیت شدم 

دیگه سال به سال میرم بهشون سر میزنم 

دلمم تنگ میشه و غصه میخورم 

ولی اینجوری راحت ترم کمتر حرف میشنوم 

بزرگترا زیر لفظی میدن قرار نیست از جیب شوهر تو دربیاد لوس بازی اینا