2777
2789
اره باور کن  پریشب از دل درد بیدار شدم  دیشبم داغون بودم کلا هی بیدار میشدم دل و کمر و ر ...

خانومی مبارک باشه نی نی گلت به سلامتی بیاد بغلت

عزیز چن وقت بود اقدام داشتی؟

گفتی پریدات نامنظم بوده منم همینجوریم نرفته بودی ذکتر؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی مبارک باشه نی نی گلت به سلامتی بیاد بغلت عزیز چن وقت بود اقدام داشتی؟ گفتی پریدات نامنظم بو ...

ممنون عزیزم 

اره منم دوره هام نامرتب بودن کیست درمویید دارم که قرص تقویت تخمدان دکتر بهم داد و مرتب شد . ماه اول اقدامم باز به هم ریخت . ماه دوم این ماه بود که خداروشکر مثبت شد . حالا تا سونو برم کار داره معلوم بشه سالمه خیالم راحت بشه

انشاالله من نذر کردم اگه این ماه مامان بشم یه بارداری خوب و انشاالله بچم سالم باشه 7 تا شیر خشک بدم ...

انشالله حاجت روا بشم منم ۶ روزه دیگه موقع پریودمه امیدوارم باهم مامان بشیم❤❤❤

خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای زندگیم ، خودت فندق توی دلم رو حفظش کن❤❤❤
انشالله حاجت روا بشم منم ۶ روزه دیگه موقع پریودمه امیدوارم باهم مامان بشیم❤❤❤

انشاالله عزیزم 

انشاالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده واسه منم دعا کن

کی میخوای بی بی چک استفاده کنی؟من همون 6روز دیگه میزارم 

استارتر تو رو خدا قسمت ميدم براي من هم دعا كن اگر خير هست و به صلاحمه اين ماه باردار باشم قسمت ميدم برام يه صلوات بفرست🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭

منم دعا ميكنم به سلامتي ني ني بياد تو بغلت🙏🏻🙏🏻🙏🏻انشالله

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
اره باور کن  پریشب از دل درد بیدار شدم  دیشبم داغون بودم کلا هی بیدار میشدم دل و کمر و ر ...

حالا کی میری دکتر که پرونده برات تشکیل بده و اگه لازم باشه داروهای تقویتی و فولیک اسید اینا بهت بده؟ آخه من فولیک اسیدم تموم شده البته ویتامین ای و کیوتن تو خونه دارم اما کیوتن دیگه نمیخورم چون باید احتمال بارداری بدم که بعد مشکلی پیش نیاد تو بارداری نباید خورد

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..
انشاالله عزیزم  انشاالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده واسه منم دعا کن کی میخوای بی بی چک ...

نه من طاقت ندارم جمعه میخوام بزارم 

چون خیلیها رو شنیدم که سه روز مونده به پریودم جواب میده 

انشاالله عزیزم  انشاالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده واسه منم دعا کن کی میخوای بی بی چک ...

واسه منم دعا كن عزيز دلم،منم برات دعا ميكنم انشالله باردار بشي و يه ني ني سالم خدا بهت بده

شما هم براي من يه صلوات بفرست سه روز ديگه تاريخ پريودمه اگر صلاح و خيره باردار باشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
دوستان شما اقدامتون چه جوریه؟فقط روزای تخمک گذاری یا یه روز درمیون؟

دکتر به من گفت یازده روز بعد از پریود یک شب در میان به مدت یک هفته 

خانمی شما میگی دوره هات بهم ریخته شده. تخمک گذاریتو چطوری میفهمیدی؟ یا اینکه تو کل سیکل یه شب در میون اقدام داشتی؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!