2777
2789
استارتر تو رو خدا قسمت ميدم براي من هم دعا كن اگر خير هست و به صلاحمه اين ماه باردار باشم قسمت ميدم ...

عزیزم برات دعا میکنم این ماه بارداری بشی 

روز چند سیکلتی؟

حالا کی میری دکتر که پرونده برات تشکیل بده و اگه لازم باشه داروهای تقویتی و فولیک اسید اینا بهت بده؟ ...

من احتمالا فردا برم 

منم امروز فهمیدم فقط ویتامین ای خوردم بقیه شو نخوردم تا خودش بگه چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی شما میگی دوره هات بهم ریخته شده. تخمک گذاریتو چطوری میفهمیدی؟ یا اینکه تو کل سیکل یه شب در میو ...

من موقع تخمک گذاری درد دارم متوجه میشم کیه البته کیت نذاشتم تاحالا ولی از روی روزش حدس میزدم که مال تخمک گذاری

البته به این روزای تخمک گذاری کاری نداشته باشی بهتره. من خودم از فردای روز تموم شدن پریودم تقریبا یک روز در میون اقدام کردم

میخواستی چندتا بی بی مارک مختلف بزنی  من مدیکور و روژان زدم همون دو دقیقه ا‌‌ول خط انداختن

سلام گلم..میگم من امشب هم یه بی بی چک زدم دیدم یه هاله کمرنگ افتاد مارک لاوین بود اعتباری هست بهش..نمیدونم چکار کنم دوست ندارم الان به شوهرم بگم که اگه خدای نکرده باردار نباشم تو ذوقش بخوره پر از استرس و شک و دودلی ام..هی میگم خدایا اینا درست نشون میدن یا نه

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..
سلام گلم..میگم من امشب هم یه بی بی چک زدم دیدم یه هاله کمرنگ افتاد مارک لاوین بود اعتباری هست بهش..ن ...

اره درکت میکنم 

منم تا مثبت شد سریع رفتم ازمایش بعد به همسرم گفتم