2777
2789
ان شالله این ماه همه مامان باشیم به حق فاطمه ی زهرا

انشاالله

من نذر کردم اگه این ماه مامان بشم یه بارداری خوب و انشاالله بچم سالم باشه 7 تا شیر خشک بدم به شیرخوارگاه یا کسی که از لحاظ مالی ضعیفه و بچه شیرخوار داره

بیاین واسه هم دعا کنیم انشاالله خدا حاجت دل همه رو بده

انشاالله من نذر کردم اگه این ماه مامان بشم یه بارداری خوب و انشاالله بچم سالم باشه 7 تا شیر خشک بدم ...

چه کار خوبی ان شالله خدا حاجتت رو میده و نذرت هم بخوشی ادا میکنی من لحظات سختی رو دارم میگذرونم همش میترسم یهو پریود شم دنیا رو سرم خراب شه..

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار خوبی ان شالله خدا حاجتت رو میده و نذرت هم بخوشی ادا میکنی من لحظات سختی رو دارم میگذرونم همش ...

ممنون عزیزم

توکلت به خدا باشه خدا خودش صلاح کار هممون رو بهتر میدونه انشاالله که خدا این ماه واست نی نی میخواد واسه منم همینطور

فقط مارک مدیکور دارم تو خونه دیگه در جا دوخط نیافتاد حالم گرفته شد..اما بعد چند دقیقه هاله افتاد بعد ...

من خیلی ها رو دیدم اینجا که حتی بعد نیم ساعت یه ساعت خط انداخته و باردار بودن .

یه بی بی چک دیگه بخر و بزن ولی به نظر من که حامله ای   

من خیلی ها رو دیدم اینجا که حتی بعد نیم ساعت یه ساعت خط انداخته و باردار بودن . یه بی بی چک دیگه بخ ...

خدا از دهنت بشنوه..چیزیکه نگرانم کرده اینه حالتهای پریودی دارم یه کم دل درد و پادرد..رحمم تیر میکشه

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..
جدی میگی یا خدا چقدر بهم امید دادی ان شالله نی نی تو بسلامت بغل بگیری ان شالله بارداری بی خطری داشته ...

اره باور کن 

پریشب از دل درد بیدار شدم 

دیشبم داغون بودم کلا هی بیدار میشدم دل و کمر و رحممو 

الانم پاهام گرفته مثل قبل پریودی 

گاهی هم یه درد گنگی میگیره تخمدونام و رحمم

سینه هامم یه هفتس حساس شدن البته از دیروز کمتر شده حساسیتش برای همین اصلا فک نمی کردم مثبت بشه که شد