2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااااااخی عزیزم مبارکت باشه به سلامتی ایشالا خیلی خوشحال شدم خدارو شکر انشاالله به خوشی  مامان ...

ممنون عزیزم برام دعا کن این فندق مامان سالم باشه و سلامت 

انقد اینجا گفتن مثبت کاذب دیدن که تا ازمایش ندم باورم نمیشه  اون سفیده مدیکوره همین صب زدم ام ...

خب شما دو تا بیبی چک زدی یکیش کاذب میشه نه دوتا عزیزم ولی از بتا بده 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
عزیزم مثبت شد جوابم   697 شده مقدارش خداروشکر

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه...میگم من امروز که روز موعدمه بی بی چک مدیکور بعد از پنج دقیقه هاله ی خییییلی کمرنگ انداخت ممکنه باردار باشم یا بعد از پنج دقیقه نامعتبره..میشه بگی مدیکور برا شما درجا هاله انداخت یا چند دقیقه طول کشید

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..
عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه...میگم من امروز که روز موعدمه بی بی چک مدیکور بعد از پنج دقیقه هاله ی خیی ...

ممنون عزیزم 

برای من همون دقیقه اول انداخت 

احتمالا شما هم بارداری مبارکه روز چند سیکلتی؟

ممنون عزیزم  برای من همون دقیقه اول انداخت  احتمالا شما هم بارداری مبارکه روز چند سیکلتی ...

من دوره هام ۲۸ روزه ست امروز باید پریود میشدم که هنوز خبری نیست صبح بی بی زدم بعد از پنج شش دقیقه هاله ی کمرنگ انداخت خیلی کمرنگ..تورو خدا برام دعا کن تا الان پری نیومده دل تو دلم نیست از خوشحالی دعا کن نخوره تو ذوقم..

من دوره هام ۲۸ روزه ست امروز باید پریود میشدم که هنوز خبری نیست صبح بی بی زدم بعد از پنج شش دقیقه ها ...

وااااای من حالتو درک میکنم من 6 روز دیگه موعد پری هست...انشاالله که این ماه مامان بش واسه منم دعا کن

من دوره هام ۲۸ روزه ست امروز باید پریود میشدم که هنوز خبری نیست صبح بی بی زدم بعد از پنج شش دقیقه ها ...

میخواستی چندتا بی بی مارک مختلف بزنی 

من مدیکور و روژان زدم همون دو دقیقه ا‌‌ول خط انداختن

وااااای من حالتو درک میکنم من 6 روز دیگه موعد پری هست...انشاالله که این ماه مامان بش واسه منم دعا کن

ان شالله این ماه همه مامان باشیم به حق فاطمه ی زهرا

میخواستی چندتا بی بی مارک مختلف بزنی  من مدیکور و روژان زدم همون دو دقیقه ا‌‌ول خط انداختن

فقط مارک مدیکور دارم تو خونه دیگه در جا دوخط نیافتاد حالم گرفته شد..اما بعد چند دقیقه هاله افتاد بعد از خشک شدن که کاملا واضح شد البته میدونم خشک شد دیگه اعتباری بهش نیست..نمیدونم چه مارکی خوبه که برم همونو بخرم