2777
2789
به نظر من تا اونجا باید کوتاه بیاید که خودشون دو نفر تصمیم بگیرن ببینن میتونن با هم زندگی کنن یا نه ...

من چندین بار خونه خودمو خالی کردم به برادرم گفتم برو دست زنتو بگیر بیار خونم تنهایی بشینین باهم سنگاتونو وا بکنید اصلا برین بیرون ولی دختره قبول نکرده بود ما خلی میگفتیم طلاق نه واقعا در برابر همه خواسته هاشون کوتاه اومدیم ولی وقتی خود دختر نمیخواد خوب چکار میشه کرد حتی خونشونو عوض کرده بودند به برادرم نگفته بود یا تماس میگرفت با دختره ماادرش جواب میده و فحش میده اونوقت ما اون دختر کجا باید پیداش میکردیم میگفتیم تورو خدا بیا با برادرم حرف بزن 

خوب منم قبول دارم که برادرمم مقصره جایی که باید جواب میداد نداد جایی کهباید گذشت میکرد نکرد ولی دختر ...

عزیزم زن داداشتون و آروم کنید . باهاش حرف بزنید. دلیل رفتاراشو بپرسید ؟ بیاید مثل قبلنا تعصبی برخورد نکنیم . اگر روشنفکریم بیاید واقعا در عمل نشون بدیم که روشن فکر هستیم 

یک جلسه دو جلسه سه جلسه .... با هم صحبت کنید ، کمکشون کنید برن مشاوره ، کدورتا رو دور بریزید ، کینه ها رو بذارید کنار، گذشت کنیم ، یه طرف کوتاه بیاد تا سنگ رو سنگ بند بشه 

شما که معلومه خواهر دلسوزی هستی ببخشید آتیش بیار معرکه نشید ، بدون اینکه کسی بفهمه با زن داداشت قرار بزار باهم صحبت کنید ، نمیگم خودتون و کوچیک کنید اتفاقا با این رفتار بزرگیتو نشون میدین

نمیدونم دیدتون تغییر بدید بگید این زندگی درست میشه و کمک کنید درستش کنید...

چقدر دلم میسوزه واسه زندگی هایی که بخواد اینجوری از بین بره ...

نه# به طلاق

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شاید میخواد غیر مستقیم میخواد اشتی کنه ..اینا میگن پررو هستش ..عجبا

بنظرت اشتی کردن بعد این همه حرف اخه بعد این همه بی حرمتی اخه اونم وقتی به مادرم بگه شما فقط جل کهنه برام خریدیدن بعد با همون لباس عکس گرفتن فرستادن یعنی چی 

عزیزم زن داداشتون و آروم کنید . باهاش حرف بزنید. دلیل رفتاراشو بپرسید ؟ بیاید مثل قبلنا تعصبی برخورد ...

بخدا من خودممم دلم میسوزه تو این زمونه ما توی ایران طلاق برای دختر خلی بدتره .خدارو شاهد میگیرم چندبار زنگیدم به خونشون به همراهش که بگم ما نه بیاین برین مشاوره بخاطر پول بخاطر یکی بیشتر خرج میکنه یکی کمتر اصلا ارزش این حرفا رونداره ولی جواب منو مادرش داد پدرش داد اصلا ما نتونستیم با این دختر ارتباط برقرار کنیم 

استاتر شما خوب بودن و فقط تو خرج کردن میبینید  فقط پول خرج کنین فکر میکنین هنر کردین ی دختر اح ...

مگه ندادیم اون حتی حاضر نشد برای مجلی ختم مادربزرگم بیاد اخه کوچکتر باید احترام بزاره اما متاسفانه اونا میخوان که ما فقط براشون خرج کنیم من زندگی رو تو خرج کردن نمیبینم ولی اونا اره برادر من سربازبود بردارن بگن پول شهریه زنتو باید بدی برادرم یککلمه برداشته گفته من ندارم اگر برای من میخونه نخونه من ندارم توی عقد اخه مگه اینجور چیزا مال مرده درحالی که توی مجلس خواستگاری اعلام شده بود که خرج تحصیل تا وقتی خونه باباشه با پدرشه اونام قبول کرده بودند 

عزیزم شما بهتره حرفی نزنی اگه برادرت چیزی هم گفت بگو من خواهرتم نمیتونم طرف عریبه رو بگیرم پس صددرصد پشت توام توام اگ زندگی تو میخوای برو مشاوره هرچی گفت انجام بده ولی اگ نمیخوای دیگه این پیغوم پسغوم هارو تموم کنید برید دنبال زندگیتون 

برادر منم این مصیبتهاو کشید دقیقا هم خانواده عروسمون همینجور بودن اگ ما چیزی میخریدم برا عروسمون و فامیلاش نبودن ک ببینن انگار کم گرفتیم ولی اگه سنگین میکردیم میگفتن وظیفشون بوده ماهم دست‌نگه داشتیم تا وز زن اسمش زهرا بود و من‌گفته بودم ماهم یه چیزی بخریم اسمش زهراست ولی یه سری حرف و حدیثا ک شد هیچی نخریدیم اونجاهم تا تونستن مادر و دختر برادرمو اذیت کردن داداشمم براش نیم سکه گرفته بود برداشت امد خونه یه روز ک نشسته بودیم گفتیم چرا همچین کردی گفت زشته ادم سکه دست بگیره ببره برا زنش  گفتیم مگه مهم اون چیزه همین ک یادت بوده باید خوشحال میشدی بعد‌گفت اسمم زهرا بوده چرا چیزی نگرفتین ماهم گفتیم تو مگه برا ما چیکار کردی جز توهین و بی ادبی و حاصر جوابی

منم فقط به خودش گفتم ببین اسمت میخواد هرچی باشه ولی وقتی شرف اون اسمو نداری چرا باید هدیشو بگیری گفتم تا یاد نگیری هم دیگه اینور کسی بهت نمیرسه 

حتی ب پدرم گفتم هرچی میخوای بدی عروست بده به پسرت تا اون راحت باشه  چرا عروس ک فردا ببره حرفی هم شد بگو دادام ب پسرم ک تو راحت زندگی کنی 

الان براش جورابم بخری خر ذوق میشه چون متوجهش کردیم به ارزش اون چیز نیست ارزش خودته

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
خودش خودشو بیچاره کرد

چرا فک میکنین فقط واسه دختره بد میشه اگه مشکل داشته باشن یا طلاق بگیرن؟؟؟

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
اره پشیمون شدن ادم فرستادن ولی ما میخوایم طلاق بگیریم ولی بازم نظر برادرمه فک میکنم با همه این حرفو ...

خوب بخواد زنشه شما چرا اینقدر جوش میزنید 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

خوب بخواد زنشه شما چرا اینقدر جوش میزنید 

اخه با این رفتارها نمیدونم اونکه قبول دارم مهم خودشه ولی واقعا میترسیم راسش مشاورکه رفته گفته میخوای الان طلاق بگیر میخوای بعدا با یه بچه برگرد طلاق بگیر 

چرا فک میکنین فقط واسه دختره بد میشه اگه مشکل داشته باشن یا طلاق بگیرن؟؟؟

چون تو جامعه ایران به اینجور دخترا میگن دست خورده دست دوم درسته شاید زندگی بعدیش بهتر و عالیتر از این زندگی بشه ولی چهارتا حرف مفت زن میگن دختره دست خورده فلان پسره 

هرچند این حرفا برا افراد مسنه ن جوونهای الان

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
عزیزم شما بهتره حرفی نزنی اگه برادرت چیزی هم گفت بگو من خواهرتم نمیتونم طرف عریبه رو بگیرم پس صددرصد ...

یعنی بنظرت بعد این حرفا بخوان برگرده درست میشه .میدونم از کلمه طلاق عرش خدا هم میلرزه ولی نمیدونم کاش این اتفاقا نمیوفتاد بخدا دادشمو میبینم دلم خون میشه لاغر سربزیر پکر هووووم

چون تو جامعه ایران به اینجور دخترا میگن دست خورده دست دوم درسته شاید زندگی بعدیش بهتر و عالیتر از ای ...

با همه این حرفا من میگم خداکنه اونکسی که بخاطرش داره این زندگی رو بهم میزنه ارزششو داشته باشه و واقعا دعای خیر میکنم براش ک خوشبخت باشه .درسته طلاق  گاهی بهترین کاره ولی باید قبول کنیم مطلقه بودن تو جامعه ما سخته و برای دختر سخت تر 

چون تو جامعه ایران به اینجور دخترا میگن دست خورده دست دوم درسته شاید زندگی بعدیش بهتر و عالیتر از ای ...

اینو میدونم که رابطه نداشتنن خدارو شکر دختره باکرست 

اولا که حرف یه سری ادم کم عقله این حرفا

ولی واسه پسره هم بد میشه هرکسی به مردی یه بار زن طلاق داده دختر نمیده

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز