2821
2789
حیف دعایی که واسه بعضی مردای ایرانی بخونی که بیان خواستگاری 😁 ایشالا گلم یه ادم خوب سر راهت قرار ب ...

#‍دایی_را _اذیت_نکنیم

@zahra000  

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
😍😍😍به سلامتیییی اره اره حتما مشاوره برید ایشالا چونه زدن ها هم تموم میشه

البته من دنبال. بهانه هستم  تاردش کنم  بره پی کارش😊دلم  نمیخواد عروسِ  یه شهر دیگه  بشم  یه خورده  از زیر بار مسئولیت   رفتن  ترس دارم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط چله الرحمن 🌹 چهل روز بخون ان شاءا... حاجت روا باشی 🌹 برا منم خیلی دعا کن محتاج دعام 😟

چطور عزیزم؟؟کسی بوده دورتون حاجت گرفته باشه؟ 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
با ختم شوهر یافت نمیشه مگه خواستگارای عادی باید به خدا توکل داشته باشی و خودت هم قدم برداری تو محیط ...

بعد ببخشید یکی مثله من ک اجازه بیرون رفتن نداره  بره چجوری باید قدم بردارم وقتی تو یه خونواده اییم ک بابام فقط  با از محله خودشون خوشش میاد   هر کی دیگه بیاد  یه بهونه میزاره میره ولی گند تریام از محله خودش میان قبول میکنه  وقتی اینجوری بزرگم کردن اصلا اعتماد به نفس ندارم و ترسو  بزرگ شدم باید چیکار کنم؟؟؟؟ 

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️
بعد ببخشید یکی مثله من ک اجازه بیرون رفتن نداره  بره چجوری باید قدم بردارم وقتی تو یه خونواده ا ...

دانشگاه، کلاس آموزشی و اینکه از یک فرد آگاه و مورد اطمینان بخوای با مادرت صحبت کنه و اهمیت بودن در اجتماع رو براش توضیح بده و قانعش کنه. البته سن شما هم دخیله.

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
البته من دنبال. بهانه هستم  تاردش کنم  بره پی کارش😊دلم  نمیخواد عروسِ  یه شهر د ...

منو پ تو هر تاپیکی دیدی نتیجه رو بگو چیشد😆😆😆 چندین ماهه کنجکاوم بدونم سرانجام شما چی میشه

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دانشگاه، کلاس آموزشی و اینکه از یک فرد آگاه و مورد اطمینان بخوای با مادرت صحبت کنه و اهمیت بودن در ا ...

من دانشگاه رفتم درسم تموم شده خبری نبوده پس حتما مشکل از منه

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️
بعد ببخشید یکی مثله من ک اجازه بیرون رفتن نداره  بره چجوری باید قدم بردارم وقتی تو یه خونواده ا ...

احازه بیرون رفتن اگ نداری

سعی کن با مامانت مسجد، جشن، مولودی اینا بری

ک تو چشم بیای

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

شوهر خوب نعمته باید از خدا بخای

Big like

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.