2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کاری به روشن فکراندارم.هرکی میگه ازدواج بدچرت میگه.اوناخودشون مدیریت درست ندارن.هرکسی بلاخره به ی ...

قربون دهنت😍

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

با ختم شوهر یافت نمیشه مگه خواستگارای عادی

باید به خدا توکل داشته باشی و خودت هم قدم برداری تو محیطی که دوست داری همسرت ازون موقعیت باشه.

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
شما خواستگاریت چیشد؟😍😍

سلام ☺انجام شد اومدن در مورد برخی از مسائل  داریم چونه میزنیم☺مثلاً اینکه  محل زندگی من کجا باید باشه هنوز به توافق نرسیدیم هفته دیگه  مشاوره  ازدواج  باید بریم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سلام ☺انجام شد اومدن در مورد برخی از مسائل  داریم چونه میزنیم☺مثلاً اینکه  محل زندگی من کج ...

😍😍😍به سلامتیییی

اره اره حتما مشاوره برید

ایشالا چونه زدن ها هم تموم میشه

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه