2777
2789

من دارم فت فست میخورم فعلا که خوبه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان تازه من خییییللللیی جوش میزدم هم درحالت عادی و هم در حالت نزدیک پریودیم الان صورتم کامل صاف شده.  من تحمیل نمیکنم چیزی رو خانوم چون شاید برا من خوب بوده اما کلا چیز خوبیه 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....

عاقا منم گین اپ خوردم،5کیلو اومدم بالا تو یکماه،حتی وقتی تموم شد،یکذره اشتهام تغییر نکرد،همونجوری دارم میلونبونم،وزنم ثابت مونئ بعدش و دیگ نیومد پایین،اونی ک تو یکماه ده کیلو بیاره بالا دگزاس و باد

من ک دوباره گین اپ سفارش دادم،عالیه،عالی

شاغلم نمیشه همش بخورم  

عزیزم میوه خشک خیلی موثره کالری بالایی داره 

شیره خرمالو هم دارم بشدت کالریش بالاست اگر خواستی بهم پیام بده 

09157112469 

تو تاپیک هام هم هست

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
عاقا منم گین اپ خوردم،5کیلو اومدم بالا تو یکماه،حتی وقتی تموم شد،یکذره اشتهام تغییر نکرد،همونجوری دا ...

میگم خانوم روی پریودیتون تاثیر نداشت؟ 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
من خیلی لاغربودم۱۰تا۱۵کیلوچاق شدم الان راضیم خداراشکر بستنی سیب زمینی وغذاهای پرکالری هم بخور

طریقه خوردنش چطوریه من خیلی بی اشتهام فردا قراره برم آزمایش جوابش بیاد ببینم مشکل انگل و سو جذب نداشته باشم

چقد فست فود مثلا هرروز؟؟

نه قرص چاقیه فس

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

قرص چاقیه فت فست

طریقه خوردنش چطوریه من خیلی بی اشتهام فردا قراره برم آزمایش جوابش بیاد ببینم مشکل انگل و سو جذب نداش ...

روزی سه وعده باشیرصبح ظهرشب بعدغذا

پودرجوانه گندم باماست بعدغذا

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍

ورزش کن بعدش تا می تونی شیرینی و تنقلات بخور. پای تلویزیون و درس تخمه آفتاب گردون بخور. غذاتو چند مدله کن مثلا صبحانه که پنیر خوردی باز شروع کن کره مربا بخور باز سیر شدی برو سراغ تخم مرغ. (تنوع باعث می شه زیاد بخوری) تو جیبت گز بزار و بخور. شب قبل از خواب حتما یک غذا سیر بخور و یا تنقلات و شیرینی بخور.   

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
عاقا منم گین اپ خوردم،5کیلو اومدم بالا تو یکماه،حتی وقتی تموم شد،یکذره اشتهام تغییر نکرد،همونجوری دا ...

گین آپ بزرگسال خوردی ؟؟

حاجت بزرگی دارم لطفا برام‌صلوات بفرستید از خدا میخوام مشکلی ک من دارم برای هیچ کس پیش نیاد