تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
اهان تازه من خییییللللیی جوش میزدم هم درحالت عادی و هم در حالت نزدیک پریودیم الان صورتم کامل صاف شده. من تحمیل نمیکنم چیزی رو خانوم چون شاید برا من خوب بوده اما کلا چیز خوبیه
برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
عاقا منم گین اپ خوردم،5کیلو اومدم بالا تو یکماه،حتی وقتی تموم شد،یکذره اشتهام تغییر نکرد،همونجوری دارم میلونبونم،وزنم ثابت مونئ بعدش و دیگ نیومد پایین،اونی ک تو یکماه ده کیلو بیاره بالا دگزاس و باد
شیره خرمالو هم دارم بشدت کالریش بالاست اگر خواستی بهم پیام بده
09157112469
تو تاپیک هام هم هست
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
ورزش کن بعدش تا می تونی شیرینی و تنقلات بخور. پای تلویزیون و درس تخمه آفتاب گردون بخور. غذاتو چند مدله کن مثلا صبحانه که پنیر خوردی باز شروع کن کره مربا بخور باز سیر شدی برو سراغ تخم مرغ. (تنوع باعث می شه زیاد بخوری) تو جیبت گز بزار و بخور. شب قبل از خواب حتما یک غذا سیر بخور و یا تنقلات و شیرینی بخور.