2777
2789
عنوان

بچه ها قرص سی لاکس خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 90098 بازدید | 35 پست
یکی دو بارش اشکال نداره ولی نباید عادت کنی.چون اجابت مزاج را راحت می کنه  هر روز وسوسه میشی بخو ...

من شیاف زدم چن تا امروز 

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی تره زیادخوردکنوباتخم مرغ قاطی کن کوکودرست کن ودیگرهیچ

مرسی عزیز دلم ممنون

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
مرسی عزیز دلم ممنون

خواهش من نتیجه گرفتم اونم از زنعموم یادگرفتم پخته تره ازخامش مؤثر تره ب امتحانش میرزه خواهشا برگ سنارو کلا بیخیال بلایی سرفامیلمون اومدتا ابد پشیمونه

خدایا بخاطر همه چی شکر
خواهش من نتیجه گرفتم اونم از زنعموم یادگرفتم پخته تره ازخامش مؤثر تره ب امتحانش میرزه خواهشا برگ سنا ...

مرسی گلم ممنونم

اگه خیلی شدیده و بهت فشار امده چهارتاشو باهم بخور من یبار خیلی حالم بد بود چهار تاشو باهم خوردم با د ...

اینقد زخمم ک میترسم برم دسشویی😔😔امروز خیلی درد کشیدم

اینقد زخمم ک میترسم برم دسشویی😔😔امروز خیلی درد کشیدم

نزار بهت فشار بیاد بعد قرص وقتی شکمت راه افتاد صبح به صبح دوسه تا قاشق روغن زیتون با آبگرم بخور خدایی نکرده بواسیر میزنه بیرون واسه من عمل شدم خیلی وحشتناک درد کشیدم😳😳😳

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
نزار بهت فشار بیاد بعد قرص وقتی شکمت راه افتاد صبح به صبح دوسه تا قاشق روغن زیتون با آبگرم بخور خدای ...

امروز شیاف زدم

ینی فردا روغن زیتون بخورم؟

آره خیلی خوبه همیشه بخور من العان تا اینجوری میشم سریع میخورم خیلییی خوبه نزار بهت فشار بیاد

پس فردا ناشتا اول روغن زیتون میخورم

ممنون گلم

عزيزم من خودمم همينطورم

اول ك در روز چندبار با روغن زيتون چرب كن و با گوش پاك كن شمت داخلم چرب كن

دوم هر شب قبل خواب ي ليوان شير گرم بخور عاليه

سوم در طول روز تا ميتوني ميوه بخور

چهارم برنج و نون رو استفادش كم كن

كاملا اوكي ميشي

واسه دردت فقط روغن زيتون عاليه

عزيزم من خودمم همينطورم اول ك در روز چندبار با روغن زيتون چرب كن و با گوش پاك كن شمت داخلم چرب كن ...

مرسی گلم‌ممنون