2777
2789
عنوان

بچه ها قرص سی لاکس خوبه؟

90033 بازدید | 35 پست

گفتم ک شدید از یبوست رنج میبردم و امروز چی شد الان ک میخام بخابم قرص سی لاکس بخورم صب ینی راحت ترم؟

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیرم زیادنه چون سناداره ک بشدت تنبل کننده عصب روده هست زیاده روی تومصرف سنا عواقبشجبران ناپذیره. لاکتولوزشربتش بهتره

تره زیادمصرف کن دردمنم همین بوذ

خدایا بخاطر همه چی شکر
الان نخور ممکنه مصف شب دلپیچه بگیر اگر شدید فردا دوتا بخور جواب مده

تو نت خوندم قبل خاب گفتم بپرسم ببینم چیکار کنم مرسی😘

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
اگه شدیده 2تا با هم بخور دو تا لیوانم اب

مرسی گلم اره شدید شدید

سلام عزیرم زیادنه چون سناداره ک بشدت تنبل کننده عصب روده هست زیاده روی تومصرف سنا عواقبشجبران ناپذیر ...

ببخشید ببخشید ببخشید من دسشویی دارم ولی نمیتونم دسشویی کنم شدید دردم میگیره این قرصا ینی باعث کاهش درد میشن یا چیز دیگه

ببخشید ببخشید ببخشید من دسشویی دارم ولی نمیتونم دسشویی کنم شدید دردم میگیره این قرصا ینی باعث کاهش د ...

درکت ميکنم من گلاب بروباردارموهفته به هفته اثری جز درد نبود یه کوکوی تره درست کن بخورباورکن اثرش از سی لاکس بهتره

خدایا بخاطر همه چی شکر
8 تا ۱۲ ساعت بعد اثر می کنه و بعدش یبوستت شدیدتر میشه.

جدی شدید تر میشه🤤 پ دکتر برای چی بم داده احمق ها

درکت ميکنم من گلاب بروباردارموهفته به هفته اثری جز درد نبود یه کوکوی تره درست کن بخورباورکن اثرش از ...

عزیزم کوکوی تره چیه؟

برای یبوست شدید میدن ولی بعدش باید انجیر و انگور و هر سبزی و میوه زیاد بخوری.سنا در طولانی مدت ساخت هورمون های زنانه را بلاک می کنه .طولانی مدت هم نباید استفاده کنی .من یکسال هر روز یک و نیم قرص خوردم ولی هنوز با عارضه هاش درگیرم

برای یبوست شدید میدن ولی بعدش باید انجیر و انگور و هر سبزی و میوه زیاد بخوری.سنا در طولانی مدت ساخت ...

خوب شد نخوردما

پس چیکار کنم زخم زخمم 😔