vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 عنوان بچه ها قرص سی لاکس خوبه؟ 90066 بازدید | 35 پست گفتم ک شدید از یبوست رنج میبردم و امروز چی شد الان ک میخام بخابم قرص سی لاکس بخورم صب ینی راحت ترم؟ قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍 1397/09/06 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیوزات عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 192 الان نخور ممکنه مصف شب دلپیچه بگیر اگر شدید فردا دوتا بخور جواب مده
emili1369 عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4318 سلام عزیرم زیادنه چون سناداره ک بشدت تنبل کننده عصب روده هست زیاده روی تومصرف سنا عواقبشجبران ناپذیره. لاکتولوزشربتش بهترهتره زیادمصرف کن دردمنم همین بوذ خدایا بخاطر همه چی شکر
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 الان نخور ممکنه مصف شب دلپیچه بگیر اگر شدید فردا دوتا بخور جواب مده تو نت خوندم قبل خاب گفتم بپرسم ببینم چیکار کنم مرسی😘 قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 اگه شدیده 2تا با هم بخور دو تا لیوانم اب مرسی گلم اره شدید شدید قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 سلام عزیرم زیادنه چون سناداره ک بشدت تنبل کننده عصب روده هست زیاده روی تومصرف سنا عواقبشجبران ناپذیر ... ببخشید ببخشید ببخشید من دسشویی دارم ولی نمیتونم دسشویی کنم شدید دردم میگیره این قرصا ینی باعث کاهش درد میشن یا چیز دیگه قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 من بهم نمیسازه دل پیچ میگیرم و داغون میشم مرسی گلم قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
emili1369 عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4318 ببخشید ببخشید ببخشید من دسشویی دارم ولی نمیتونم دسشویی کنم شدید دردم میگیره این قرصا ینی باعث کاهش د ... درکت ميکنم من گلاب بروباردارموهفته به هفته اثری جز درد نبود یه کوکوی تره درست کن بخورباورکن اثرش از سی لاکس بهتره خدایا بخاطر همه چی شکر
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 8 تا ۱۲ ساعت بعد اثر می کنه و بعدش یبوستت شدیدتر میشه. جدی شدید تر میشه🤤 پ دکتر برای چی بم داده احمق ها قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 درکت ميکنم من گلاب بروباردارموهفته به هفته اثری جز درد نبود یه کوکوی تره درست کن بخورباورکن اثرش از ... عزیزم کوکوی تره چیه؟ قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
شیلا171 عضویت: 1389/07/17 تعداد پست: 778 برای یبوست شدید میدن ولی بعدش باید انجیر و انگور و هر سبزی و میوه زیاد بخوری.سنا در طولانی مدت ساخت هورمون های زنانه را بلاک می کنه .طولانی مدت هم نباید استفاده کنی .من یکسال هر روز یک و نیم قرص خوردم ولی هنوز با عارضه هاش درگیرم
vajiheh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 612 برای یبوست شدید میدن ولی بعدش باید انجیر و انگور و هر سبزی و میوه زیاد بخوری.سنا در طولانی مدت ساخت ... خوب شد نخوردماپس چیکار کنم زخم زخمم 😔 قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍