سلام. اینجا کسی هست که از لنز طبی استفاده میکنه؟ من شماره چشم هام ضعیفه و تا الان عینک میذاستم ولی الان از عینک زده شدم واسه عمل هم باید شماره چشمم حداقل سه سال ثابت بمونه پس الان نمی تونم. می خواستم از دوستان تقاضا کنم اینجا اگه کسی با برند های خوب لنز طبی و قیمت هاش و تجربیاتش. در کل با این موضوع اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم بگه.
ومن فصلی میزارم ۱۵۰تومن هر۶ماهی یبارعوض میکنم اماسالانه هم دارهکه اونم بستگی داره خودت چقدمراقبشون ب ...
برند لنز شما چیه؟ فصلی بنظرم بهتره ممکنه چون بهر اولم هست خراب کاری کنم. بعد با لنز ارایش میشه داشت؟ من چون چشمام ضعیفه می خوام خط چشم بکشم میرم تو آینه 😐😂
ببین اینکارو نکن قط واسه مهمونیا و مراسما بزار ا موقی که بونی مل کنی نمیونم الان وارشو بگم هم ...
ممنون. خیلی ها رو دیدم آخه بدون هیچ مشکلی میذارن. من حال به حالی هستم ممکنه چند روز بذارم بعد چند روز نذارم. یه سره نمیذارم. سال بعد به امید خدا عمل می کنم میره.
ببین اینکارو نکن قط واسه مهمونیا و مراسما بزار ا موقی که بونی مل کنی نمیونم الان وارشو بگم هم ...
هیچ مشکلی پیش نمیادالکی نترسونش من دارم استفاده میکنم وشکرخداباتمام اینکه خیلی هم مراقب نیستم عالیه...تازه میتونی داخل خونه ازعینک استفاده کنی برابیرون لنز
من به داروخانه یاعینک فروشی زیاداعتمادندارم هم گرونترحساب میکنن هم ازخوددکترمیگیرم ک اگه مشکلی پیش اومدزبونم درازباشه البته دکترم وهمسرشون باهم کارمیکنن دکترم چشم پزشک وشوهرش عینک ساز
بعد یه سوال دیگه. لنز بذارم حتی بی رنگ مشخص میشه لنز گذاشتم؟ می خوام بدونم خیلی تابلو میشه چشمام. 😶
بی رنگ که اصلامشخص نیست مگه اینکه بیان توچشمات دقت کنن بفهمن ولی من چون گمشون میکردم رنگی میزارم البته نزدیک به رنگ چشمام ولی بازم هرکی میبنتم متوجه نمیشه لنزدارم وازرنگ چشای نازم تعریف بسیارمیکنه