2821
2789
عنوان

لنز طبی

7209 بازدید | 63 پست

سلام. اینجا کسی هست که از لنز طبی استفاده میکنه؟ من شماره چشم هام ضعیفه و تا الان عینک میذاستم ولی الان از عینک زده شدم واسه عمل هم باید شماره چشمم حداقل سه سال ثابت بمونه پس الان نمی تونم. می خواستم از دوستان تقاضا کنم اینجا اگه کسی با برند های خوب لنز طبی و قیمت هاش و تجربیاتش. در کل با این موضوع اگه اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم بگه. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه پیج تو اینستا هست خیلی ها ازش راضی بودن من پاکش کردم لیکویین فکر کنم 

به پیج های اینستا و... اصلا اعتمادی ندارم. ممنون بابت کمکتون. خودتون استفاده کردید؟ 

سلام خانوما.بنده مربی👊ورزش رزمی👊هستم.چند وقتیه ک برای خانومایی ک بچه‌کوچیک دارن👼.یا شاغل هستن،باشگاه از منزلشون دوره😧،هزینه باشگاه واسشون سنگینه🤑 یا روستا زندگی میکنن و خیلی دلایل دیگه ای ک ب خاطرش نمیتونن داخل باشگاه ورزش کنن..یک🌟باشگاه آنلاین🌟تأسیس کردم.

باشگاه آنلاینِ🍃زنانِ برتر🍃 چ‌خدماتی رو ارائه میده:

⁦1️⃣⁩هر روز۱ویدئو نیم ساعته تهیه میکنم ک خودم داخلش حرکات ورزشی و نرمش رو آموزش میدم و از مبتدی سطح پایین شروع میکنم تا حرفه ای و پیشرفته

⁦2️⃣⁩هر هفته یک برنامه غذایی در اختیارتون میذارم ک بر پایه تغذیه سالم و اصولی هست نه صرفا لاغری.ک برای تمام اعضاء خانواده قابل اجراس.پس نیازی نیس ک برای رژیم چند نوع غذا تهیه کنید

⁦3️⃣⁩ویدئو های اصلاحی‌ و اموزشی واستون میذارم.اگه افتادگی شانه.گوز پشت یا خمیدگی‌کمر.انحراف زانو و از این قبیل ناهنجاری ها دارید، با تمرین برطرف کنید.

⁦4️⃣⁩در هفته2روز اموزش دفاع شخصی داریم تا اعتماد ب نفس و قدرتتون رو‌تقویت کنیم و پشتتون ب خودتون گرم باشه😉

.

و خلاصه ک داخل کانال کلی اتفاق خوب و انرژی مثبت منتظرتونه🎉🎉🎉

اگه مایل هستید طلگرام ب آیدی(computer_eight@)پیام بدید تا شمارو عضو کانال کنم‌

.

دوره جدید از هفته آینده۹۷/۹/۱۰شروع میشه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
سلام ،لنز طبیعی رو نمیشه مث عینک همیشه استفاده کرد بیشتر مناسب مراسمی چیزی هس

نمیشه مثلا بعضی روزها از صبح تا غروب استفاده کنم؟ آخه با عینک اصلا راحت نیستم. مایعش رو خوب می تونم همش عوض کنم و موقع گذاشتنش دقت کنم. 

من همیشه لنز طبی استفاده میکردم . خواهرمم همین طور .الکی میگفتن قرینه نازک میشه و ال و بل و چشم قابلیت عمل رو از میده ولی خالی بندی بود .لنز اگه انگلیسی و آمریکایی گیرت بیاد خوبه .‌من همیشه کره ای گرفتم .راضی ام بودم

من همیشه لنز طبی استفاده میکردم . خواهرمم همین طور .الکی میگفتن قرینه نازک میشه و ال و بل و چشم قابل ...

ممنون. خداروشکر که این طور بود. شما در مورد قیمت هاش هم آشنایی دارید و اگه اسم برند خوب رو بگید ممنون میشم.