2821
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 7209 بازدید | 63 پست
دکتر بری خیلی بهتر درمیاره من هفت ساله لنز میذارم امسال رفتم دکتر گفت اصلا استیگماتم😐😐😐

شما مگه قبلا پیش دکتر نمی رفتید؟ چه جوری با لنز عادی می دید آخه. آستیگماتیسم خیلی پیجیده تره. خداروشکر درسته چشمام ضعیفه ولی آستیگماتیسم نیستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک لومینس 

اناستازیا 

لورنس 

اینا طبیش عالیه

خودمم میزنم 

حدودا 380 تومنه 

توروخدا لنز ارزون قیمت بدرد نخور نخر

چشم حساسه خدایی نکرده اتفاقی میفته برات که هیچ جوره جبران نمیشه دوستم 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
مارک لومینس  اناستازیا  لورنس  اینا طبیش عالیه خگدمم میزنم  حدودا 380 تومنه ...

بله چشم حساس ترین قسمت بدنه.این لنز هایی که گفتید مدت زمان استفاده شون چه قدره؟ برام 380 تومن راستش سنگینه.😢 فوقش فکر کنم 150 بودجه داشته باشم. دانشجو جماعت هستیم دیگه 😐😅

من جديدا لنز گرفتم clear vision ماركش، با سرم شستشو ٢٥٠ شد، نمره چشمم يكه ولى از عينك خيلى بدم مياد، هفته اى چهار پنج روز ميذارم. ظهرا شده باهاش بخوابم ولى شبا حتما درميارم، شنيدم ميگن احتمال داره بره پشت كره چشم، همونجور كه گفتم نمره چشمم يك بود و دكتر برام تعيين نمره كرد و عينك فروشى هم طبق همون لنزمو داد، منظورم اينه مثلا نگفت چون لنز برميدارى نمره ش تغيير ميكنه، وديگه اينكه روزى هم تا چهارده پونزده ساعت تو چشمم بوده و اذيتى نداشته تا الان خداروشكر، من كه فوق العاده از لنز راضى ترم تا عينك، البته واسه من ساليانه ست وبايد تا سال بعد عوضش كنم، بعضى لنزا هم فصلى يا ماهيانه ست، ايشالا بخرى و خيرشو ببينى گلم

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
نه اپتومتریست میرفتم لنز طبی رنگی میگرفتم.الان لنزای استیگمات اومده خیلی راحته فقط بی رنگه.لنز مارت ...

اپتومتریست هم باید بفهمه استیگماتیسم بودن رو. به نظر من که بی رنگ خیلی بهتره. لنز هاییی که الان مد شده همه میذارن کل صورت رو فیک میکنه. 

بله چشم حساس ترین قسمت بدنه.این لنز هایی که گفتید مدت زمان استفاده شون چه قدره؟ برام 380 تومن راستش ...

یک ساله هستن

من خودم 300 خریدم شهریور 

والا با دلار همه چی رو الکی الکی میکشن بالا دیگه 😐😐😐

تو که چشمات ضعیفه اصلا تو رنج 150 اینا نخر

چون باید جای عینکت استفاده کنی باید ی چیزی باشه نرم و سبک 

من خودم چون هر جا میرفتم راجبم میگفتن همون خانم عینکیه

از عینک به شدددددت تنفر داشتم و عهد کردم بمیرم دیگه عینک نزنم 

من جديدا لنز گرفتم clear vision ماركش، با سرم شستشو ٢٥٠ شد، نمره چشمم يكه ولى از عينك خيلى بدم مياد، ...

سالیانه 250 تومن ارزشش رو داره ولی ماهانه اگه بود خیلی سنگین بود برام هزینش. ممنون ❤️

من۱۷ساله لنزاستفاده میکنم خیلی خوب وراحته امامراقبت داره وبایدسعی کنی توطول روزجوری استفاده کنی ک چشمات هوابخورن لنزیه لایه ی پلاستیکه ک میادروچشم فک کن شمابرامدت طولانی موهاتوبزاری توپلاستیک وبهشون اکسیژن نرسه به مرورموهات یاریزش میگرن یاکلاازبین میرن چشم هم همینه لنزجلوی اکسیژن رسانی به قرنیه رومیگیره اگه سعی کنی توطول روزمثلاظهراروچندساعت دربیاری وبه چشمت استراحت بدی ک واقعاعالیه امااگه عین منازصب ساعت۸بزاری۱نصف شب دربیاری چشات عین من حساس میشه وهرچندوقت یکبارعفونت میکنه وروزگارتوسیاه میکنه ولی درکل چیزخوب وراحتیه

سالیانه 250 تومن ارزشش رو داره ولی ماهانه اگه بود خیلی سنگین بود برام هزینش. ممنون ❤️

ومن فصلی میزارم ۱۵۰تومن هر۶ماهی یبارعوض میکنم اماسالانه هم دارهکه اونم بستگی داره خودت چقدمراقبشون باشی چون ممکنه۲۵۰بدی امابه سال نکشه وبخاطرآرایش زودترازموعدخراب بشه وپولت بپره

من۱۷ساله لنزاستفاده میکنم خیلی خوب وراحته امامراقبت داره وبایدسعی کنی توطول روزجوری استفاده کنی ک چش ...

وای قربون دهنت

حرفتو باید طلا گرفت 

مثلا ی جایی میخایم بریم 

مامانم میگه چرا لنزتو درمیاری و دوباره میزنی 

بزار باشه دیگه بعدا که برگشتیم درآر

نمیدونن که چه مکافاتی داریم