2821
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 7214 بازدید | 63 پست
ومن فصلی میزارم ۱۵۰تومن هر۶ماهی یبارعوض میکنم اماسالانه هم دارهکه اونم بستگی داره خودت چقدمراقبشون ب ...

برند لنز شما چیه؟ فصلی بنظرم بهتره ممکنه چون بهر اولم هست خراب کاری کنم. بعد با لنز ارایش میشه داشت؟ من چون چشمام ضعیفه می خوام خط چشم بکشم میرم تو آینه 😐😂

شماره چشم عینک و لنز فکر کنم فرق داره با هم. 🤔باید حتما پیش متخصص برم. راستی لنز رو از عینک فروشی ه ...

ببین اینکارو نکن قط واسه مهمونیا و مراسما بزار ا موقی که  بونی مل کنی نمیونم الان وارشو بگم هم کیبوردم خرابه ولی به خود رم کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اینکارو نکن قط واسه مهمونیا و مراسما بزار ا موقی که  بونی مل کنی نمیونم الان وارشو بگم هم ...

ممنون. خیلی ها رو دیدم آخه بدون هیچ مشکلی میذارن. من حال به حالی هستم ممکنه چند روز بذارم بعد چند روز نذارم. یه سره نمیذارم. سال بعد به امید خدا عمل می کنم میره. 

برند لنز شما چیه؟ فصلی بنظرم بهتره ممکنه چون بهر اولم هست خراب کاری کنم. بعد با لنز ارایش میشه داشت؟ ...

آره میشه آرایش داشته باشی اماموقعی ک مثلامدادچشم استفاده میکنی چشمات ممکنه کمی قرمزبشن برندشویادم نیس چون دکترم دکترچندساله هستش هرباریه برندبرام استفاده میکنه

ببین اینکارو نکن قط واسه مهمونیا و مراسما بزار ا موقی که  بونی مل کنی نمیونم الان وارشو بگم هم ...

هیچ مشکلی پیش نمیادالکی نترسونش من دارم استفاده میکنم وشکرخداباتمام اینکه خیلی هم مراقب نیستم عالیه...تازه میتونی داخل خونه ازعینک استفاده کنی برابیرون لنز

آره میشه آرایش داشته باشی اماموقعی ک مثلامدادچشم استفاده میکنی چشمات ممکنه کمی قرمزبشن برندشویادم نی ...

من چون نمی بینم اذیت میشم واسه آرایش میشه با لنز ارایش کرد؟ من مداد داخل چشمم هیچوقت نمی کشم. میشه لطف کنید هر وقت شد برندش دیدید بهم بگید. ممنون. 

هیچ مشکلی پیش نمیادالکی نترسونش من دارم استفاده میکنم وشکرخداباتمام اینکه خیلی هم مراقب نیستم عالیه. ...

بعد یه سوال دیگه. لنز بذارم حتی بی رنگ مشخص میشه لنز گذاشتم؟ می خوام بدونم خیلی تابلو میشه چشمام. 😶

من به داروخانه یاعینک فروشی زیاداعتمادندارم هم گرونترحساب میکنن هم ازخوددکترمیگیرم ک اگه مشکلی پیش اومدزبونم درازباشه البته دکترم وهمسرشون باهم کارمیکنن دکترم چشم پزشک وشوهرش عینک ساز

چشم ببینم میگم اماوقتی بری پیش دکترخودش براتون معرفی میکنه برنداروباقیمتش.پس نگران نباش بخروازعینک خ ...

چشم حتما خیلی خیلی لطف کردید شما. فقط میشه اون سوالم در مورد آرایش رو جواب بدید؟ ببخشید اول صبحی وقتتون رو گرفتم 

بعد یه سوال دیگه. لنز بذارم حتی بی رنگ مشخص میشه لنز گذاشتم؟ می خوام بدونم خیلی تابلو میشه چشمام. 😶

بی رنگ که اصلامشخص نیست مگه اینکه بیان توچشمات دقت کنن بفهمن ولی من چون گمشون میکردم رنگی میزارم البته نزدیک به رنگ چشمام ولی بازم هرکی میبنتم متوجه نمیشه لنزدارم وازرنگ چشای نازم تعریف بسیارمیکنه

چشم حتما خیلی خیلی لطف کردید شما. فقط میشه اون سوالم در مورد آرایش رو جواب بدید؟ ببخشید اول صبحی وقت ...

گفتم گ من خودم پدرریمل ومدادچشم ودرمیارم موقع آرایش لنزام نباشه آینه به بینیم چسبیدس ولی لنزمومیزارم وراحت آرایش میکنم هیچوقتم بخاطرآرایش لنزام مشکلی پیدانکردن امامن خیلی منظم نیستم تواین موردوحتی شده شب تاصبح باهاش خوابیدم..خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد

گفتم گ من خودم پدرریمل ومدادچشم ودرمیارم موقع آرایش لنزام نباشه آینه به بینیم چسبیدس ولی لنزمومیزارم ...

ممنون خیلی آروم شدم. کلی استرس داشتم راجبش. 

نمیشه مثلا بعضی روزها از صبح تا غروب استفاده کنم؟ آخه با عینک اصلا راحت نیستم. مایعش رو خوب می تونم ...

چرا عزیزم من خودم موقع دانشگاه از ساعت ۸ صبح تا غروب تو چشمام بوده 

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792