2821
2789
عنوان

لنز طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 7209 بازدید | 63 پست
نمیشه مثلا بعضی روزها از صبح تا غروب استفاده کنم؟ آخه با عینک اصلا راحت نیستم. مایعش رو خوب می تونم ...

اره مشکلی نداره حساسیت نداشته باشی بهش و اگه مراقب باشی و چشمات عفونی نشه فقط نمیشه باهاش خوابید گلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره مشکلی نداره حساسیت نداشته باشی بهش و اگه مراقب باشی و چشمات عفونی نشه فقط نمیشه باهاش خوابید گلم ...

حساسیت رو تا نذارم چشمم نمی فهمم. ولی خوب میشه از محلول های ضد حساسیت استفاده کرد. خدایی دیگه از عینک زده شدم. من فقط می خوام از ساعت 8 صبح تا 5 غروب بذارم اونم لنز ساده طبی اصلا رنگی نباشه. 

ممنون. خداروشکر که این طور بود. شما در مورد قیمت هاش هم آشنایی دارید و اگه ایم برند خوب رو بگید ممنو ...

من آخری که گرفتم‌ فک کنم ۶۰ تومن شد . البته بی واسطه دکتر و یه عینگ‌فروش آدم حسابی .اگه میخوای برو دکتر تجویز  کنه بهتره.

فقط شبا با هاش نخواب

حمامم‌نرو 

حتما با محلول ضدعفونیش کن

موقع استفاده هم سرم شستشو بزن

بیشتر از ۱۲ با ۱۴ ساعت هم نذاری بهتره

وقتی ام لنز تو چشماته اصلا قطره استریل چشمی نزن

من ۲ساله عمل کردم ولی قبلش لنز میذاشتم

راجع به برندش نمیدونم من به پزشکم اطمینان داشتم و هرمارکی که بهم میداد استفاده میکردم .

بعضی اوقات پیش میومد صبح تا شب تو چشمم بود و هیچ مشکلی پیش نیومد(خواهرم حتی با لنزش مخوابید)

از نظر ظاهری اعتماد به نفسم بیشتر بود و راضی بودم.

ولییییی امان از روزی که بد قلقی میکرد یهو چشممو اذیت میکرد و باید همون لحظه در میاوردم.

در کل به نظر من لنز خوبه ولی جای عینک رو نمیگیره .

به به بعضی کاربرای جدید نی نی سایتم اینجوری ان مودب سریع میرن سر اصل مطلب همه چیو شفاف سازی میکن ...

ممنون لطف دارید. قبلا اینجا خواننده خاموش بودم. فروم های دیگه ای هم قبلا فعالیت داشتم 😁

حساسیت رو تا نذارم چشمم نمی فهمم. ولی خوب میشه از محلول های ضد حساسیت استفاده کرد. خدایی دیگه از عین ...

خیلی هم خوبه ولی سعی کن عمل کنی راحت شی منم خسته شدم از عینک فقط منتظرم دخترم بدنیا بیاد برم عمل

من آخری که گرفتم‌ فک کنم ۶۰ تومن شد . البته بی واسطه دکتر و یه عینگ‌فروش آدم حسابی .اگه میخوای برو د ...

شماره چشم عینک و لنز فکر کنم فرق داره با هم. 🤔باید حتما پیش متخصص برم. راستی لنز رو از عینک فروشی ها باید بگیرم دیگه داروخونه ها هم فکر کنم دارن.! تقریبا 10 ساعت می خوام استفاده کنم ازش ولی هر روز به جز جمعه ها. و ممنون بابت کمک هاتون ❤️

من ۲ساله عمل کردم ولی قبلش لنز میذاشتم راجع به برندش نمیدونم من به پزشکم اطمینان داشتم و هرمارکی که ...

از همه بهتر عمل هست که اونم متاسفانه چون سنم کمه و شماره چشمم ثابت نشده هنوز نمی تونم. ولی چون از عینک بدم میاد دیگه مجبورم. خوابیدن با لنز خدایی خطرناکه😅

شماره چشم عینک و لنز فکر کنم فرق داره با هم. 🤔باید حتما پیش متخصص برم. راستی لنز رو از عینک فروشی ه ...

نه فرقی نداره .من جفت چشمام  نزدیک چهار بودن😊اگه بری دکتر خودش برات میاره .اپتومتریست بری بت عینک فروشی معرفی میکنه .رنگی ام نذار .خیلی مصنوعی و زشته تو چشم

خیلی هم خوبه ولی سعی کن عمل کنی راحت شی منم خسته شدم از عینک فقط منتظرم دخترم بدنیا بیاد برم عمل

بله بهترین تصمیم عمله ولی متاسفانه باید یه سال شماره چشم ثابت بمونه من یه ساله کلی تغییر کردم بعددختر عموم هم سن من بود عمل کرد الان برگشته ولی پسر عموم 24 سالش بود الان کاملا راضی هست. شما هم انشالله عمل می کنید بعد به دنیا اومدن دختر گلتون.❤️

نه فرقی نداره .من جفت چشمام  نزدیک چهار بودن😊اگه بری دکتر خودش برات میاره .اپتومتریست بری بت ع ...

منم تقریبا مثل شما هست شماره چشم هام. امیدوارم همین قدر بمونه تا سال دیگه😬. پس دکتر میرم. واس دانشگاه می خوام خیلی زشت میشه رنگی. البته چشم های خودم رنگی هه اگه ریا نشه. 😊لنز های رنگی آخه بعضی هاشون خیلی تابلو هستن بعضی هاشون که طبیعی هست رنگشون اونا خوبن. 

بله شماره لنز و عینک فرق داره چون لنز تو چشمه و عینک فاصله داره با چشم

آره من این شنیده بودم ولی شک داشتم. الان رفع ابهام شد. باید حتما تعیین بشه توسط پزشک یا اپتومتریست