2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین یا اپیدورال؟؟؟؟؟

393 بازدید | 52 پست

سلام

بچه ها من هفته ی سی و هفتم هستم

دکترم گفته میتونم طبیعی زایمان کنم البته دکتر ارتوپدم هم بری دیسکم نامه داده سزارین ولی گفته میتونی طبیعی زایمان کنی مشکلی ندلره.

البته میدونم باید صبر کنم تا موقع درد و سایز لگن و وضع بچه.

اما خودم طبیعی دوست دارم چون زودتر سرپا میشم و بچه ام رو زودتر میبینمو حس مادری و...

ولی راستش چون کلاس های بارداری نرفتم اون هم به دلایل مختلف گاهی میگم برم سزارین.

شما 

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چي هست؟

داخل سرم یا دور نخاع ی امپوله میزنن

کمر ب پایین بی حس میشی 

دردو نمیفهمی ولی میتونی زور بزنی ک بچه بیاد 

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

من تجربه هردوتاش را دارم

تمام تلاشت را بکن طبیعی زایمان کنی

هنوز دیر نیست

پیاده روی

ورزش

توکل و توسل

ان شاالله به سلامتی زایمان می کنی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
داخل سرم یا دور نخاع ی امپوله میزنن کمر ب پایین بی حس میشی  دردو نمیفهمی ولی میتونی زور بزنی ...

اهااااا همون طبيعي ديگه

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
اهااااا همون طبيعي ديگه

طبیعی ولی بدون درد

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

بیا اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?page=1306

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊