2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین یا اپیدورال؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 37 هفته دیگه خطری وجود نداره من خودمم تجربه بارداری پرخطر همراه با مصرف دارو و استراحت مطلق و ...

تازه رفتم تو سی وهفت،فردا نوبت دکترمه،واقعا حرفاتون و تجربت برام امیدوار کننده بود.

حین زایمان طبیغی درد نداشتی؟

میگن دردش وحشتناکه

البته میدنم خدا درد رو میده تحملشم میده

ن چون پریودیم شدت دردم زیاده استانه ی تحمل دردم زیاده

دوهفته پیش حالم بد بود گفتن دهانه رحمت بازه،اگر درد نداری تاب دردت خوبه

اما باز از بس بد شنیدم و جیغ و داد تو بیمارستان شنیدم ترسیدم

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  
عزیزم من هفته چندم باید دکترمو انتخاب کنم ...چون الان زیر نظر مامام..باید برم زیرنظر متخصص ؟

از زمانی که فهمیدی بارداری برو پیش متخصص

من ماه های اول بهداشت نرفتم،ماه هفتم رفتم کلی هم سرم غر زدن دیگه هم نرفتم چون اومدم خونه مادرم

اما بهداشت رفتم فهمیدم هم آموزشاشون خوبه هم اگه معده ات قرص ایرانی میکشه داروی رایگان میده

با این حال حتما متخصص برو چون از ماه های اول ازمایشات و سونوهای دقیق تری میده.

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  
تازه رفتم تو سی وهفت،فردا نوبت دکترمه،واقعا حرفاتون و تجربت برام امیدوار کننده بود. حین زایمان طبیغ ...

عزیز جان

علت جیغ داد ها هلاوه بر درد زایمان ،  ناآگاهی و عدم کنترل درد زایمان به علت عدم آموزش هست

شما همین الان هم می تونی از طریق نت مطالب مفید را پیدا کنی

تکنیک تنفس

ورزش های موثر و...

بیا اینجا تا بچه های تاپیک مون بهتر راهنماییت کنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?page=1306

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
تازه رفتم تو سی وهفت،فردا نوبت دکترمه،واقعا حرفاتون و تجربت برام امیدوار کننده بود. حین زایمان طبیغ ...

عزیز جان

علت جیغ داد ها هلاوه بر درد زایمان ،  ناآگاهی و عدم کنترل درد زایمان به علت عدم آموزش هست

شما همین الان هم می تونی از طریق نت مطالب مفید را پیدا کنی

تکنیک تنفس

ورزش های موثر و...

بیا اینجا تا بچه های تاپیک مون بهتر راهنماییت کنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?page=1306

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام ب روي ماهت🌷  بله بالا رفتن از پله هم خوبه منم انجام ميدادم البته با مشورت دكتر

از دکترم پرسیدم به نظرتون زایمانم چجوری میشه؟ گفت چجوری میخوای؟ گفتم اولویت طبیعیه... 

یجور زیر پوستی خندید گفت خب صبر میکنیم واسه طبیعی... 

فک کنم منظورش از اون خنده این بود که،؛ زر اضافه میزنی بااو تو و طبیعی؟