2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین یا اپیدورال؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارین شدم بی حسی نخایی‌ عالی بود هرچی بگم کم گفتم

حتما دکتر بی حسیتون خوب بوده

من دوستم وسط زایمان از درد و سوزش جای امپولی که تو کمرش بوده گریه میکرده اب میخواسته

هنوز هم سر درد و کمر درد داره

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  
فدات عزیزم متاسفانه بارداری پر دردسری داشتم،الان هم استراحت مطلقم متاسفانه

عزیزم 37 هفته دیگه خطری وجود نداره

من خودمم تجربه بارداری پرخطر همراه با مصرف دارو و استراحت مطلق و سرکلاژ را دارم

در ضمن من اولی را سز شدم

دومی را تلاش کردم که طبیعی بدنیا اومد

واقعا زمین تا آسمون با هم فرق داره

اصلا الان دیر نیست

تلاشت را شروع کن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
الان دیگه بایکم پول همه کارمیشه کرد.یا پول بده بهش نامه بگیر یا بگو کمردردداری و اینا.البته به خود د ...

عزیزم من هفته چندم باید دکترمو انتخاب کنم ...چون الان زیر نظر مامام..باید برم زیرنظر متخصص ؟

حتما دکتر بی حسیتون خوب بوده من دوستم وسط زایمان از درد و سوزش جای امپولی که تو کمرش بوده گریه میکر ...

امپولش ک اصلاااا درد نداشت . اره حتما دکترش خوب نبوده 

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...
حتما دکتر بی حسیتون خوب بوده من دوستم وسط زایمان از درد و سوزش جای امپولی که تو کمرش بوده گریه میکر ...

من هم چون سز اورژانسی شدم بی حسی نخاعی شدم

تو حین عمل به شدت درد قفسه سینه و دست راست داشتم

طوریکه حس می کردم 100 کیلو بار روی قفسه سینه ام هست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊