2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بجای کرمای گرون  از روغن هسته ی انار و بدر هویج استفاده کن.خالص و خیلی زود جواب میگیری.من استفا ...

آره روغن ها عالین من خودم روغن آلبالو استفاده کردم ضد لک فوق العاده قویه در حدی قویه که میگن باید با روغن حامل استفاده شه

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   
بجای کرمای گرون  از روغن هسته ی انار و بدر هویج استفاده کن.خالص و خیلی زود جواب میگیری.من استفا ...

چجوری  چند وقت استفاده کنیم

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
این دوتا باهم مخلوط هستن؟

باید جدا بخری و با هم یا ترکیب کنی یا جدا جدا بزنی.من از جای مطمئن که ۱۰۰درصد خالص جلو چشمم روغن‌گرفت خریدم.روغناش عاااالی.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آره روغن ها عالین من خودم روغن آلبالو استفاده کردم ضد لک فوق العاده قویه در حدی قویه که میگن باید با ...

اثرش چجوریه. نمیخوام پوستم کنده شه بعد ترمیم بشه ها. میخوام به مرور بهترشه

باید جدا بخری و با هم یا ترکیب کنی یا جدا جدا بزنی.من از جای مطمئن که ۱۰۰درصد خالص جلو چشمم روغن‌گرف ...

عزیزم گفتین بذر هویج؟؟یه نوع روغنه؟؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
اثرش چجوریه. نمیخوام پوستم کنده شه بعد ترمیم بشه ها. میخوام به مرور بهترشه

نه بابا کنده نمیشع 🤣🤣😁باید با یه روغن ملایم ترکیبش کنی مثله روغن اسطوخودوس که کشته مرده بوشم😍 یا مثلا  روغ گوجه فرنگی یا همین بزر هویج ویا کدو و.... 

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی