2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بجای کرمای گرون  از روغن هسته ی انار و بدر هویج استفاده کن.خالص و خیلی زود جواب میگیری.من استفا ...

آره روغن ها عالین من خودم روغن آلبالو استفاده کردم ضد لک فوق العاده قویه در حدی قویه که میگن باید با روغن حامل استفاده شه

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   
بجای کرمای گرون  از روغن هسته ی انار و بدر هویج استفاده کن.خالص و خیلی زود جواب میگیری.من استفا ...

چجوری  چند وقت استفاده کنیم

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
این دوتا باهم مخلوط هستن؟

باید جدا بخری و با هم یا ترکیب کنی یا جدا جدا بزنی.من از جای مطمئن که ۱۰۰درصد خالص جلو چشمم روغن‌گرفت خریدم.روغناش عاااالی.

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آره روغن ها عالین من خودم روغن آلبالو استفاده کردم ضد لک فوق العاده قویه در حدی قویه که میگن باید با ...

اثرش چجوریه. نمیخوام پوستم کنده شه بعد ترمیم بشه ها. میخوام به مرور بهترشه

باید جدا بخری و با هم یا ترکیب کنی یا جدا جدا بزنی.من از جای مطمئن که ۱۰۰درصد خالص جلو چشمم روغن‌گرف ...

عزیزم گفتین بذر هویج؟؟یه نوع روغنه؟؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
اثرش چجوریه. نمیخوام پوستم کنده شه بعد ترمیم بشه ها. میخوام به مرور بهترشه

نه بابا کنده نمیشع 🤣🤣😁باید با یه روغن ملایم ترکیبش کنی مثله روغن اسطوخودوس که کشته مرده بوشم😍 یا مثلا  روغ گوجه فرنگی یا همین بزر هویج ویا کدو و.... 

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   
2790
2778
2791
2779
2792