2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم اونو چون قویه شاید خوب باشه. خودم تجربه نداشتم. تو نت اطلاعات دقیق تری هست بخونشون

ممنون گلی😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
عزیزم من الان میخوام برم بیرون هر سه تا رو بگیرم؟ انار و هویج و البالو؟ بعد قیمتش چنده خیلی گرونن؟

از کرم های ضد لکو اینا ارزون تره ولی خب در کل نسبت به روغن های دیگه بالا تره از هر کدوم مقدار کمی بگیرین اگه راضی بودین مقدار بیشتری بگیرین. اگه مقدار کم بگیرین رو هم حدودا شاید 40 تومن بشه بازم بستگی داره به مغازه و شهر و اینا

من گُلَم  تو مُنگُلی با هم میشیم گُلمَنگُلی   
از کرم های ضد لکو اینا ارزون تره ولی خب در کل نسبت به روغن های دیگه بالا تره از هر کدوم مقدار کمی بگ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اگه جواب بده هر روز دعات میکنم. من ضد لک برای مامانم میخوام ضد جوش برای خودم هر 4 تاشو بگیرم؟ 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
مرسی عزیزم از راهنماییت اگه جواب بده هر روز دعات میکنم. من ضد لک برای مامانم میخوام ضد جوش برای خودم ...

❤️❤️. دوست گلم.آره میتونی هر چهار تاشو بگیری اگه پوستت خیلی خیلی چربه و فک میکنی ممکنه جوش بزنه قبلش یه روغن به پوستت بزن اگه دیدی جوش نداشتی و اوکی بود برو بخر. مثلا من پوستم چربه وبرام عالیم بود و کلی هم شاداب شد. اگه راضی بودین خواستین استفاده کنین  از روغن گيري نیکوان یا خاتمی که اینتر نتین میتونید تهیه کنید چون خیلی ارزون تر در میاد. ولی فعلا از همون عطاری ها بخرین در مقدار کم

من ۲۱ سالمه حلا به نظرت چطوراستفاده کنم؟

شما میتونید برا پیشگیری از خط اخمو و چروک پیشونی و اینا از روغن جوانه گندم استفاده کنید😊

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792