2777
2789
عنوان

ارزش داره ماشینمو بفروشم؟

295 بازدید | 22 پست

من با پس انداز خودم یه پراید خریدم الان که عقد هستیم همسرم خونه خریده ولی میگه شرایط گرفتن عروسی رو ندارم

ارزششو داره من ماشینمو بفروشم  خودم عروسی بگیرم؟؟؟

یا بیخیال عروسی بشم؟

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به این داره واقعا چی خوشحالت بکنه 

من باشم ماشین و طلا رو در صورتی میفروشم که یا بخوام بهترشو بخرم یا تبدیل به ملک بشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

نبابا چه کاریه   خودش و خانوادش بگیرن .

همسرت میاد جهاز بگیرع ؟

بعدم با ازدواج اسان برو عروسی بگیر

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

من اگه عقل الانم رو داشتم اصلا نمیذارم عروسی بگیره 

اگه ماشینت رو فروختی با همسرت برو ماه عسل

حرف هیچ کس هم برات مهم نباشه

اما تا حد امکان ماشین رو نگه دار

بدون ماشین سخت هست

۱_ب خانوادش بگه، اگرمیتونن پول عروسیشو بدن

۲_ دو تا وام ازدواجو اون برداره قسطشم بده باش عروسی بگیره

۳_ از مراکز ازدواج آسان کمک بگیره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نفروشششششش

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس