2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 67 پست

بعدشم خبر نداشتم که همش چایی دارچین و زعفرون و هل میخوردم هر روز و میل جنسیمم نمیدونم چرا بالا رفته بود اون ماه...دقیقا دوتا پسرامم ماهی که باردار شدم میل جنسیم زیاد بود و پسر شد

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم مثل شما از خدا پسر میخواستم کلی دعا و خواهش و کلی رعایت کردن رژیم غذایی .الان دخترم سه ماهشه .وا ...

منم بچه اولم دختره توی بارداری همه میگفتن پسره شوهرمم پسر دوست داشت ولی خداشاهده به دنیا که اومد زندگیم از این رو به اون رو شد الان اینقدر دوسش داریم که اصلا به قبل از بارداری فکرم نمیکنم ولی دوس دارم تا دخترم کوچیک یه پسرم بیارم که باهم بزرگ شن و دیگه بچه نمیخوام

دخملم زندگی مامانی
منم مثل شما از خدا پسر میخواستم کلی دعا و خواهش و کلی رعایت کردن رژیم غذایی .الان دخترم سه ماهشه .وا ...

امیدورام چن ماه دیگه که پسرم بدنیا اومد انقدر عاشقش بشم و انقدر بچه ی خوبی باشه که فقط به این روزایه مزخرفم بخندم😒

مطمئن باش صورت ماهشو ببینی عاشقش میشی

دیگه خسته شدم هر دو هفته یکبار با کوچکترین بهانه ای باز حالم بد میشه و میگم من دختر میخواستم و گریه...

دیگه خسته شدم هر دو هفته یکبار با کوچکترین بهانه ای باز حالم بد میشه و میگم من دختر میخواستم و گریه. ...

خدارو شکرکن و به کسای که بچه دار نمیشن فکر کن که خدا لایق دونسته و بهت بچه داده 

خدارو شکرکن و به کسای که بچه دار نمیشن فکر کن که خدا لایق دونسته و بهت بچه داده 

باور کنید دست خودم نیست اصلا از خودم متنفر میشم به خاطر ناشکر بودنم ولی روحیم خیلی ضعیف شده 

صدرصد خدا مصلحت من رو در این دیده و بهش شکی ندارم ولی نفس ظاهر بین من نمیفهمه هی تو فکرم میاد فقط منم که بین دورو بریام دختر ندارم

باور کنید دست خودم نیست اصلا از خودم متنفر میشم به خاطر ناشکر بودنم ولی روحیم خیلی ضعیف شده  ص ...

من خودم خیلی دوست دارم دو تا پسر یه دختر داشته باشم انشا الله بچه بعدیتون دختر میشه 

من خودم خیلی دوست دارم دو تا پسر یه دختر داشته باشم انشا الله بچه بعدیتون دختر میشه 

توکل بخدا ولی نمیدونم قدرت بزرگ کردن سه تا بچه رو دارم یا نه...

حس میکنم دیگه ذوقی نمونده برام 😖