2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 67 پست
وااااای این دیگه از اون حرفا بود عزیزم یه کرومزوم.   Xبا یدونهyدقیقا همونیه که توی لقاح طبیعی ...

بله دقیقا.من دکترم گفته ازمایشامون طبیعیه.گفته یا طبیعی همراه با رژیم غذایی یا ای یو ای یا ای وی اف رو انتخاب کنم 

دخملم زندگی مامانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مامان منم انجام داد پسر میخواست دختر شد

منم راستش به این فکر میکنم که اگه روزی به امید خدا خواستم سومی رو بیارم برم ای وی اف کنم که دختر بشه وگرنه نمیتونم ریسک کنم دوتا پسر دارم 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
منم راستش به این فکر میکنم که اگه روزی به امید خدا خواستم سومی رو بیارم برم ای وی اف کنم که دختر بشه ...

کارخوبی میکنید منم هر دو جنس رو دوست دارم باهم داشته باشم

دخملم زندگی مامانی
کارخوبی میکنید منم هر دو جنس رو دوست دارم باهم داشته باشم

اخه اکثرا که میگن جواب نگرفتن 

نمیدونم حالا دومی نیومده من تو فکر سومی هستم 😏

قاطی کردم 

من شنیدم رژیم دختر بهتر از مال پسر جواب میده

اره چون دختر بیشتر خوراکی ها رو میتونی بخوری و لبنیات بخصوص که همه میخورن و نه تخمک گذاری مهمه ونه اوج لذت برای خانم

دخملم زندگی مامانی

منم مثل شما از خدا پسر میخواستم کلی دعا و خواهش و کلی رعایت کردن رژیم غذایی .الان دخترم سه ماهشه .واقعا چه آدم خاک به سری بودم که همچین چیزی رو از خدا میخواستم .واقعا آدم به کارای گذشتش فکر میکنه شرمنده میشه پیش خودش.

بنده ها خدا دارن ....
من شنیدم رژیم دختر بهتر از مال پسر جواب میده

جدی!

منکه یجوری شد اصلا نتونستم رژیم و اینا نگه دارم قصد بارداری نداشتم ولی یهویی تصمیم گرفت  شوهرم و اصلا نفهمیدم چی شد تا به خودم بیام باردار شدم فک نمیکردم به این زودیا باردار بشم

ای یو ای کسی انجام داده؟و جنسیت دلخواهش باشه؟

یکی از دوستام ۴بار انجام داد اصلا نگرفت و باردار نشد.پولشو الکی دور ریخت!بعدش شش ماه زیر نظر متخصص رژیم گرفت و با سونو روز تخمک گذاریشو مشخص کرد و با آمپول و اینا،آخرشم دختر شد!!

اگه خیلی واست مهمه برو آیوی اف

اگه خیلی مهم نیست و فقط دوست داری پسر بشه رژیمش توی نت هست،روز تخمک گذاری نزدیکی داشته باشید و شما قبل از شوهرت ب ارگاسم برسی و استرس هم هیچکدوم نداشته باشید.قبل از نزدیکی هم توی تشت اب و  جوش شیرین بشینی احتمال پسردار شدنت زیاده.

طبع شوهرت هم باید از شما گرمتر باشه،یعنی اگه شما طبعت گرمه دیگه گرمی نخور و فقط شوهرت گرمی بخوره

در آخر هم همه چیزو بسپار ب خدا،هر چی صلاحت باشه همون بشه  

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊