2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 67 پست
روزای تخمک گذاری روپیدا کن واون روزا هرروز صبح عرق کاسنی شوهرت بخوره یک استکان وهرشب دنبلان کبابی هر ...

عزیزم دنبلان چند بار خورده بشه؟؟؟

و پوزیشن نزدیکیتون چطور بوذ؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم دختر دارم پسر میخوام

شرایط مالی آیوی اف و ... این چیزای آزمایشگاهی رو هم ندارم  .راستش یجورایی میترسم اگه به زور بخوام از خدا بگیرم خدا هم بزور بعدا ازم پسش میگیره

به تغدیه و جدول چینی اعتقاد ندارم

😔😔😔

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
روزای تخمک گذاری روپیدا کن واون روزا هرروز صبح عرق کاسنی شوهرت بخوره یک استکان وهرشب دنبلان کبابی هر ...

عزیزم خودم هم عرق کاسنی بخورم؟؟؟

دنبلان چند شب خورده بشه خوبه؟؟

انشالله به سلامتی زایمان کنی دوستم

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

ببین رو رژیم اصلا حساب باز نکن.اینقد که من عاشق شیر و لبنیاتم هیچکس نبود.همه میگفتن بی بروبرگرد بچت دختره اما پسر شد.شما اگه شرایطشو داری بهتره آی وی اف کنی که احتمال نتیجه گیریت هم بره بالا.یکی از دوستام سه چهار ماه هم خودش هم شوهرشو رژیم داد که بچشون پسر بشه الان یه دختر 3-4 ساله داره.گول رژیم رو نخور

عزیزم راه زیاده برا تعیین جنسیت ولی اونی که خدا بخواد میشه آشنای ما آی وی اف کرد و دختر شد ۲ درصد خطا کار دستش داد .توکل کن به خدا 

من تعجب میکنم چرا اتقد بعضیا براشون فشار داره یکی پسر دوست داشته باشه اذیت میشم وقتی میبینم یکی راهنمایی میخواد و یه سریا میان بد حرف میزنن

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم